Zanimljivosti

Sve žene to prvo ubace: Ova stvar u ženskoj torbi privlači bijedu i nesreću kao luda

Stručnjaci feng šuija naglašavaju važnost pažljivog odabira stvari koje nosimo u torbi, ističući da određene predmete treba izbjegavati.

Prvo pravilo je eliminirati sve nepotrebno iz torbe, jer se vjeruje da takvi predmeti privlače prepreke na životnom putu, kradu energiju i uzrokuju haos. Organizacija stvari unutar torbe, raspoređivanje po pregradama, može donijeti red i olakšati donošenje odluka.

Foto: Unsplash

Razbacivanje novca po torbi također se smatra nepravilnim prema feng šui principima. Umjesto toga, preporučuje se čuvanje novca u novčaniku, jer se vjeruje da raspršeni novac privlači siromaštvo i postavlja energetske blokade na putu financijskog prosperiteta.

Nošenje starih računa također se ne preporučuje, jer simbolizira vezanost uz prošlost, privlači opterećenja i nedostatak novca. Torba, kao simbol vašeg financijskog blagostanja, trebala bi biti čvrsta, uredna i visokokvalitetna, piše Lovesensa.rs.

Foto: Unsplash

Težak teret u torbi može simbolizirati brige i opterećenja, pa se preporučuje nositi samo neophodne stvari. Također, držanje torbe na podu može privući siromaštvo prema vjerovanjima feng šuija, pa se preporučuje da se torba postavlja na čistu površinu.

Održavanje urednosti, harmonije i čistoće u torbi smatra se ključnim, jer to simbolizira sklad i donosi pozitivnu energiju. Posvetite pažnju organizaciji torbe kako biste privukli financijsku stabilnost i unutarnji mir prema principima feng šuija.