ZanimljivostiŽivot

Ova frizura pristaje svakoj ženi, i apsolutni je HIT već godinama!

Kada žena odluči promijeniti nešto na svom izgledu, odabir prave frizure je ključan. Ako niste sigurni što bi bila najbolja opcija za vas, preporučljivo je poslušati savjete stručnjaka koji tvrde da postoje određene dužine i oblici kose koji odgovaraju svakoj ženi.

Priznati stručnjaci širom svijeta tvrde da srednja dužina kose, odnosno ona koja doseže do ramena ili je ispod njega, pristaje svakom obliku lica i teksturi kose. Ova kategorija uključuje frizure koje nisu prekratke bob frizure, ali ni one s ekstremno dugom kosom koja doseže ispod sredine leđa.

Foto: instagram

Srednja dužina kose olakšava održavanje i pruža dovoljno prostora za eksperimentiranje, omogućavajući vam da odaberete ravnu ili stepenastu frizuru, sa ili bez šiški, ovisno o vašim željama.

Ako već imate dugu kosu, ovo je savršen način da osvježite svoj izgled bez radikalnih promjena i bez straha od nezadovoljstva novim stilom.

Foto: instagram

Također, frizura do ili ispod ramena je jednostavna za stiliziranje i održavanje. Ova klasična frizura će vizualno pomladiti vaš izgled.

Ova jedinstvena i laskava frizura je također idealna za situacije kada želite kosu vezati u rep ili ju podignuti u punđu.