Život

Ona je zgodna i prelijepa, ali muškarci je izbjegavaju zbog 1 detalja na njoj: Pogledajte dobro

Mari Temara, poznata kao “najniža osoba u porodici divova”, privukla je pažnju na TikToku djeleći svoj svakodnevni život iz perspektive izuzetno visoke žene. Iako dolazi iz veoma visoke porodice, njenom visinom i svakodnevnim izazovima koji proizilaze iz toga postala je inspiracija mnogima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marie Temara (@marietemara)

Nakon što je ubijedila porodicu da se pridruži u kreiranju TikTok sadržaja, Mari je primijetila porast interesovanja gledalaca za njihov svakodnevni život. Njen TikTok nalog sada ima više od 2 miliona pratilaca, a porodični video zapisi postali su viralni zbog svoje autentičnosti i humorističnog pristupa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marie Temara (@marietemara)

Iako je bila meta zadirkivanja zbog svoje visine tokom odrastanja, sada sa 28 godina Mari Temara sa ponosom pokazuje svojim pratiocima kako izgleda život iz perspektive veoma visoke žene. Ipak, suočava se sa izazovima u svom ljubavnom životu, jer je većina muškaraca koje sreće niža od nje, što otežava pronalaženje partnera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marie Temara (@marietemara)

Iako se suočava sa preprekama u zabavljanju, Mari ostaje samouvjerena i nadajući se da će pronaći ljubav. Odlučila je da proširi svoju listu potencijalnih partnera i pruži šansu i “nižim momcima”, nadajući se da će promijeniti stigmu koja kaže da muškarci moraju biti viši u vezi.

Foto: Instagran
Foto: Instagran

Brojne poznate ličnosti podržavaju ideju da ljubav ne poznaje visinske razlike, što potvrđuju primjeri kao što su Kejti Holms, Kameron Dijaz i Šarliz Teron, koje su izlazili sa muškarcima koji su bili niži od njih.