Zanimljivosti

Bila je najljepša beba na svijetu, majka se na njoj obogatila: Sada niko ne vjeruje kako izgleda

Aira Marie Brown je postala poznata već kao šestomjesečna beba, zahvaljujući svojoj izuzetnoj ljepoti koja je osvojila srca javnosti. Njene velike plave oči, duge trepavice i plave kovrče činile su je neodoljivom, često uspoređivanom s lutkom.

Foto: Facebook printscreen

Svoju popularnost stekla je brzo, postajući zaštitno lice brojnih dječjih kampanja i reklama već u ranoj dobi. Već s četiri godine, zakoračila je na modne piste, a do osme godine već je imala iskustvo u četiri filma. Njezini roditelji, ponosni na njezin izgled, često su je prijavljivali na dječja takmičenja u ljepoti, gdje je redovito bila među pobjednicima.

Foto: Facebook printscreen

Međutim, kako je Aira Marie odrastala, njezin izgled postajao je manje izražen, gubeći onaj neobičan element koji ju je izdvajao od ostale djece. Da bi zadržala njenu privlačnost i popularnost, majka ju je počela svakodnevno šminkati, stavljati joj perike i odijevati je u glamuroznu odjeću, prenosi story.hr.

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

Ovakav pristup izazvao je kritike javnosti, optužujući majku da je opteretila malenu djevojčicu i ukrala joj djetinjstvo. Unatoč tome, Aira Marie je nastavila svoj put, pokušavajući se zadržati u svijetu modelinga. Sada, s petnaest godina, trudi se održati svoju karijeru i priprema se za budućnost.

Foto: Facebook printscreen

Iako je bila na vrhuncu slave, zarađujući milione dolara godišnje, Aira sada teži ostvariti se kao glumica kada odraste. Unatoč svemu, ostaje pitanje kako će se ona kao mlada osoba nositi s teretom slave i očekivanjima u budućnosti.

Foto: Instagram