Zanimljivosti

7 stvari koje ćete pronaći samo u tipičnom britanskom domu!

Svaka zemlja ima svoje posebnosti, pa čak i unutar zemlje, različite zajednice ili susjedstva imaju svoje male ‘načine života’ Uzmimo za primjer Britance. Njihov stil je toliko jedinstven da ih možete uočiti iz gomile. Iako su možda sjajni na svoj način, postoji nekoliko stvari koje Britanci rade, a kojima jednostavno ne možete shvatiti – Uzmite za primjer njihove domove!!!

VENTILACIJA!

Foto: Briggtside.me

Britanci vole svoje stare uređaje. Dok je ostatak svijeta već prešao na klima-uređaje i pročistače zraka, tradicionalni domovi u Britaniji još uvijek vole otvarati prozore kako bi ušli zrak / koristiti ventilatore ako u zatvorenom prostoru postane previše sparno. Nije da si ne mogu priuštiti skuplje mehanizme, samo što regiji zapravo uopće nije potrebna klima!

DOBILI STE POŠTU!

Foto: Briggtside.me

Stare britanske kuće ipak imaju dobar stari otvor za slova na svojim vratima. Dok je ostatak svijeta prešao na pošte i uobičajene poštanske pretince, Britanija još uvijek uživa u svom šarmu starog svijeta. Tko ne bi želio da to slatko pismo iskoči kroz prorez na vratima, zar ne?

MALE GARAŽE!

Foto: Briggtside.me

Ranije su vozila bila prilično uska i stariji britanski tradicionalisti gradili su kuće i garaže kako bi odgovarali njihovim zahtjevima u to vrijeme. Danas, desetljećima kasnije, te su garaže prilično suvišne i male/zagušljive za vozila koja ljudi posjeduju. Dakle, garaža se koristi za nešto drugo – kao ostava itd., a vozila su parkirana drugdje!

Nastavite čitati na sljedećoj stranici: