Uncategorized

Možete li pronaći 5 skrivenih predmeta na slici?

Usuđujete li se riješiti ovaj test?

Imate samo jednu šansu, pa je bolje iskoristite. Sve što trebate učiniti u sadašnjoj zagonetki je pronaći pet skrivenih predmeta (ptičicu, miša, zavoj, ribu i nekoliko ruku) na slici, za šta ćete imati najviše 7 sekundi.

Ako ste jedan od ljudi koji vole izazove, ova zagonetka je savršena za vaše namjere. Nemojte tako lako odustati i pokušajte pronaći odgovor na ovaj vizualni izazov u nekoliko sekundi.
Očekivano, vizualni izazov postao je trend na Internetu, a razloga za to ima mnogo. Naravno, upozoravamo vas da je koncentracija važna za pobjedu u ovom vizualnom izazovu. No, naša namjera nije da vas obeshrabrimo, stoga smatramo da je važno da znate da je sljedeći izazov gotovo nemoguće riješiti.
Među predmetima koje ćete morati pronaći na slici kuhinje su: ptičica, miš, zavoj, riba i nekoliko ruku. Ukupno postoji pet stvari koje biste trebali vizualizirati u ovom vizualnom izazovu. Ne dopustite da se grafikon igra s vašim umom i pokaže od čega ste sazdani. Otvorite oči i potaknite se na sudjelovanje.

Pogledajt fotografiju:

Foto: GenialGuru

Jeste li uspjeli za 7 sekundi uočiti sve ?

Na prvu izgledala lagano, ali ipak nije, zar ne?

Malo ćemo vam pomoći prije nego vam damo rješenje…

Pogledajte police, tetovažu, na stolu, njenu kosu i među voćem i povrćem..

Jeste sada uspjeli?

Ako i dalje niste, evo rješenja:

Foto: GenialGuru