Uncategorized

Samo 5% može uočiti skriveni autić u kupaonici za 5 sekundi

Ako ste tražili zabavan način testiranja svojih vizualnih vještina i IQ-a, dopustite mi da vam kažem, došli ste na pravo mjesto. Danas vam predstavljamo viralni izazov koji je postao popularan u svijetu. Sve što trebate učiniti kako biste uspješno završili ovaj izazov je pronaći autić koji je skriven na slici, u maksimalnom vremenu od 5 sekundi.

Ovaj zadatak vam neće biti lak, jer samo 5% svih korisnika koji su sudjelovali u ovoj vizualnoj zagonetki uspije pronaći automobil. Ovom statistikom vas ne želimo zastrašiti, već vas motivirati da pokažete svoje najbolje vještine promatranja, jer ako to ne učinite, nećete moći osvojiti pobjedu. Sve će ovisiti o vama!

Nemojte sumnjati u svoje sposobnosti i opustite se prije nego što počnete jer studije otkrivaju da su ova vrsta optičkih iluzija također dio psihoanalize koja baca svjetlo na to kako vi percipirate stvari. Ljudski mozak može drugačije gledati na stvari stvarajući različitu percepciju ovisno iz kojeg kuta gledate ilustraciju.

Slika koju dijelimo u nastavku je slagalica u kojoj mogu sudjelovati i djeca i odrasli. U njemu ćete moći vidjeti kompletnu kupaonicu s raznim predmetima koji vas mogu zbuniti u potrazi za autićem te će stvoriti optičku iluziju koja će izazvati vaš vid. Zato pripremite svoju štopericu, imate samo 5 sekundi da saznate svoj IQ.

Foto: Brightside

Ako vam je bilo teško pronaći skriveni autić, ne brinite, mi smo tu da vam pomognemo. Ako ponovno pažljivo pogledate sliku, možete vidjeti da se na podu prostora za tuširanje nalaze kolica koja su savršeno kamuflirana toaletnim potrepštinama.

U nastavku smo istaknuli igračku radi praktičnosti.

Foto: Brightside