Život

Otkrijte tajne kojima ćete privući pažnju svog partnera – Garantirano uspješni savjeti!

Želja žena je pronaći ljubav i sreću u zajednici, no ponekad nisu sigurne što privlači muškarce najviše. Često se čini da je to zbog punih usana, bujnih grudi ili manekenske figure, što dokazuju svjetske ljepotice poput Angeline Jolie i Scarlett Johansson.

Međutim, istina je da dugotrajne ljubavne veze i uspješni brakovi ne počinju samo s fizičkim izgledom. Psiholozi naglašavaju da važnost ima cjelokupan dojam osobe, a ne samo jedan detalj.

Za privlačenje muškaraca, važno je da se žena često smiješi iskrenim osmijehom, bez grimasa i umjetnog smijeha. Istraživanja pokazuju da bijeli i zdravi zubi također privlače muškarce, jer signaliziraju zdravu ženu koja će imati i zdravo potomstvo. Figura nije presudna, jer se muškarcima sviđaju i niže žene te punije žene od onih s modne piste.

Možda će vas zanimati:
TABELA KOJA ĆE REĆI PRAVU ISTINU O VAMA: Odaberite svoj rođendan i otkrijte nešto više o svom karakteru

Govor tijela je važniji od fizičkog izgleda. Direktan pogled u oči i okretanje prema muškarcu dok razgovarate, naglašava zainteresiranost. Žena koja je dotjerana, samouvjerena i ugodna, privlači pozornost muškaraca.

Bitno je da zna tko je, autentična je, spremna pomoći, zna se našaliti na svoj račun i ne skriva svoju nježnu stranu.