Zanimljivosti

Muškarci ih se stide, a žene obožavaju: 3 muške nesavršenosti koje su većini žena privlačne

Muški šarm često je teško opisati riječima, ali znamo da su sitnice te koje muškarca čine posebnim i neodoljivim. Pitali smo žene što ih privlači kod muškaraca i otkrili zanimljive odgovore.

Naočale – nekada smo izbjegavali dječake s “štreberskim” izgledom, no danas su naočale postale vrhunski modni dodatak koji izaziva veliko zanimanje kod žena. Pametno odabrane naočale s dioptrijom mogu dati dojam iskusnosti, zrelosti i inteligencije – osobine koje rijetko koja žena može odoljeti.

Foto: Pixabay

Trodnevna brada – mlada brada od samo tri dana izuzetno je privlačna za pripadnice ljepšeg spola. Nije samo riječ o samoj bradi, već o buntovničkom i ležernom izgledu muškarca koji, uz odgovarajuću odjeću i samopouzdan stav, zrači seksepilom.

Foto: Pixabay

Možda će vas zanimati:

Ako žena radi OVIH 5 stvari na početku veze, propast je zagarantovana!

Ako muškarac radi OVIH 7 stvari, znači da je do ušiju zaljubljen u vas!

Pokoja sijeda – istraživanja pokazuju da više od dvije trećine žena doživljava prosijedu kosu kao izrazito seksi. Mnogi muškarci danas koriste boju za kosu kako bi prikrili znakove starenja, no žene će uvijek radije odabrati uredno pošišanog i prosijedog muškarca od umjetno stvorenog izgleda koji se ne može sakriti.