Novosti

Prevara mog muža me ne dotiče, njegova sreća mi je važna

U nekim vezama, prevara se često prihvaća kao normalna pojava radi zadovoljenja jednog od partnera. Nedavno je jedna anonimna žena na blogu podijelila svoju neobičnu priču nakon što je otkrila prevaru. Upitala je ostale komentatore da li je “luda” zbog svoje nesvakidašnje reakcije na situaciju.

“Svjesna sam da živim zbog njega. Moj je cilj biti njegova supruga i majka našoj djeci. Posvećujem sate kuhanju i održavanju kuće. Trudim se izgledati lijepo, redovito vježbam i brinem o sebi. Ne odbijam ga kad god želi se*s. Uvijek sam tu za njega. Nisam žena koja mu stvara probleme, ne gunđam, ne žalim se i ne kritiziram ga.”

“Njegov mir i sreća su mi najvažniji, kao i zadovoljstvo naše djece. Ranije sam imala sumnje da me vara, ali nisam željela ići predaleko i provjeravati ga. No, danas sam pronašla dokaz i na moje iznenađenje, reagirala sam mirno, što mi je potpuno nejasno.”

Smiling blonde using smartphone in the pool in a sunny day

“Osjećam da prevara nije neki veliki problem i zbog toga počinjem preispitivati svoju svijest. Mogu zamisliti kako spava s drugom ženom i to me uopće ne uznemiruje. Je li ovo normalno?” – upitala se na kraju posta žena.

Možda će vas zanimati:

Ako žena radi OVIH 5 stvari na početku veze, propast je zagarantovana!

Ako muškarac radi OVIH 7 stvari, znači da je do ušiju zaljubljen u vas!

Komentari su bili jednoglasni – ženi je potrebna pomoć. “Možda bi bilo najbolje da potražiš pomoć psihologa. Nisi luda, ali zvučiš kao netko tko je možda prošao kroz neki oblik zlostavljanja u prošlosti”, savjetovala joj je jedna od komentatorica. “Razgovaraj s nekim, bilo sa stručnjakom ili nekim iz obitelji, izreci svoje osjećaje naglas, možda će ti biti lakše”, pisao je drugi komentar. “Nije baš najnormalnije osjećati se tako, zato svakako razgovaraj s nekim”, sugerirao je treći korisnik.