Novosti

13 znakova da ste u vezi sa lošim čovjekom, kad uočite ovaj 12. znak bježite od njega!

Na svijetu obitava bezbroj dobrih muškaraca, no često se događa da mnoge žene privuku najmanje privlačni.

Ovaj popis znakova će vam pomoći da bolje shvatite kakva je priroda vašeg partnera. 1. Odsustvo poštovanja. Za dublje razumijevanje njegove naravi, nemojte zanemariti kako se ponaša prema vama i okolini. Kako reagira kad mu konobar donese piće?

Promotrite njegove kulturne reakcije, okretanje glave ili nešto sasvim drugo?

2. Upravlja emocionalnim spletkama. Njegova vještina manipulacije osmišljena je da vas emotivno izmori i obeshrabri.

3. Ne prepoznaje potrebu za isprikom. Čak i kad je on taj koji izaziva svađe i nesuglasice – ovo je ozbiljno narušavanje dobre prakse i osobine.

4. Nema granica zadovoljstva. On nikada neće biti zadovoljan onim što za njega radite. Uvijek će zahtijevati više. 5. Nasilna narav. Pod ovo spada svaki oblik nasilja: recimo, ukoliko ste nesigurni u vlastiti izgled, on će vas ismijavati kad god se za to ukaže prilika.

6. Egoistički pristup. Ako je on stalno u središtu svih vaših razgovora, možda je vrijeme da preispitate jeste li zaista s pravom osobom za sreću.

7. Donosi tugu. Ako bolje razmislite, sreća vas nikada nije posebno pratila otkako ste s njim započeli vezu.

Iako ste ignorirali ovu činjenicu, s vremenom je postalo jasno da je sve što imate iluzija prividne sreće.

8. Nedostupnost u trenucima potrebe. Njegova česta izlika za sve situacije u kojima vam je potreban je “Imao sam obaveze, bio sam zauzet”. Nekako beznačajno, zar ne?

9. Sklon varanju. Pokušava li vas sakriti od svojih prijatelja?

Je li vaša veza skrivena i nejavna? Ako jest, postoji mogućnost da se radi o varalici i igraču. S vama je vjerojatno samo zbog neke koristi koju može izvući iz te veze. Promatrajte njegovo ponašanje tijekom izlazaka.

10. Neprestano sumnjičav.

Ovakvo ponašanje karakteristično je za osobe slabog karaktera. Stalno vas provjerava, uvijek želi znati gdje ste i s kim. Možda ćete se s tim nositi na početku, ali kako veza bude napredovala, postat će sve teže.

11. Nikad ne preuzima troškove.

Ako vaš partner nikada ne želi platiti prilikom izlaska, postoji dva moguća razloga: ili zaista nema novca ili jednostavno nije pristojan.

12. Unosi negativnu energiju. Svi mi prolazimo kroz loše dane, to je neizbježno.

Možda će vas zanimati:

Uz ove male psihološke trikove ZAVEST ćete svakog muškarca, igrajte se njegovim umom!

Ako želite zdravu vezu ili brak, ovih 5 stvari MORATE da radite zajedno!

Ponekad su ti dani lakši, a ponekad teži, no sa osobom poput ovog, svaki dan će biti težak jer će vas on uvući u vrtlog negativnih emocija.

13. Ne uspijeva obaviti čak ni sitne stvari. Kažu da su male stvari ono što čini razliku.

Ako vaš partner nije u stanju obaviti barem neke male geste za vas, to je znak da se vjerojatno upuštate s nekim tko nije vrijedan vašeg vremena.