NovostiZanimljivosti

Kako prepoznati ženu koja dugo nije bila u odnosu!

Žena može biti sama iz različitih uzroka, stoga je potpuno beskorisno diskutirati o tome. Ako žena provodi duže vremensko razdoblje bez partnera, to postaje evidentno njezinom okruženju.

Njeni društveni postupci, odabir odjeće, izlasci i ostali čimbenici mogu poslužiti kao pokazatelji njezine usamljenosti. Ponekad će se usamljenost odraziti u njenom osmijehu ili tužnim očima. Izraz “dugo” ima osobno značenje za svakog od nas.

Za neke, “dugo” može značiti nekoliko mjeseci, dok kod drugih ta vremenska distanca može iznositi godine, pa čak i desetljeća. Stoga, koji su znakovi i razlike koji označavaju da je žena slobodna?

1. Uspostavljanje pažnje. Žena koja nije dugo bila u vezi, a koja želi vezu i partnera, sposobna je pronaći mnogo načina kako bi privukla pozornost na sebe.

Koristi različite strategije: primjerice, glasno smijeh, duboki dekolte, posebna pažnja prema muškarcu koji joj se sviđa i slično. Takva žena, čak i dok samozatajno šeće ulicom, ima prisustvo koje govori drugima da je treba primijetiti.

Ona će putem odabira odjeće također uspjeti privući pažnju. Moja prijateljica Elena, nakon razvoda od supruga, provela je nekoliko godina sama. Međutim, s vremenom je osjetila veliku potrebu za muškarcem. Potražila je, ali sreća nije bila na njezinoj strani.

Jednog dana, u njenom radnom okruženju, pojavio se novi informatičar na kojeg je Elena bacila oko. Pokušavala je privući njegovu pažnju na različite načine. Na kraju su se kolege počele šaliti iza njezinih leđa, a ona se osjećala depresivno i obeshrabreno.

Da je bila suptilnija, možda bi uspjela pridobiti njegovu pozornost.

2. Enigmatična dama. Moja drugarica Nina, nakon propale veze s bivšim partnerom, sebe je potpuno povukla. Iako je imala mnogo za reći, odlučila je šutjeti. Kad god smo izlazili, postala je tajanstvena dama koja nije puno govorila u društvu.

Možda će vas zanimati:

Ako žena radi OVIH 5 stvari na početku veze, propast je zagarantovana!

Ako muškarac radi OVIH 7 stvari, znači da je do ušiju zaljubljen u vas!

To nije privlačilo muškarce.

3. Sviđanje svima i prekomjerno pričanje. Nastavljamo s Ninom: kad je shvatila da biti tajanstvena dama nije najbolji pristup, preokrenula je smjer i počela neumorno pričati i ispunjavati sve želje drugih.

Muškarci su je doživljavali kao ženu koja se očajnički trudi pronaći partnera za brak i obitelj, što ih je odvraćalo. Najbolje je biti autentičan, izraziti svoje mišljenje jasno te pokazati svoje strasti i interese. Muškarci cijene žene koje su otvorene, zanimljive i koje strastveno žive prema sebi, svom životu i drugima.