Horoskop

Misterija riješena: Ovo su 2 najbolje i 2 najgore supruge prema horoskopu!

Astrolozi su analizirali karakteristike svih žena prema njihovim horoskopskim znakovima i istakli dva najviše ocijenjena izbora za supruge, kao i dva koja su dobila manje povoljne ocjene. Dvije dame nose titulu najpoželjnijih supruga među znakovima Zodijaka, dok su dvije klasificirane kao manje poželjni izbori. Evo kojim damama je pripala ta pohvalna i manje pohvalna titula.

Najviše ocijenjene:

Vodolija

Prvo mjesto zauzima žena rođena u znaku Vodolije. Ona može biti toliko izvanredna kao supruga da se čini gotovo nestvarnom. Supruga Vodolija – gotovo poput mitološkog bića, žena koja je muški san: zauvijek privlačna, pozitivna i ljubazna. Uvijek će živjeti zadovoljno i sretno uz svog supruga. Nikada neće biti u braku s njim iz pogrešnih razloga. Ako imate vezu s ženom Vodolijom i niste je dosad oženili, vjerojatno ne cijenite prave vrijednosti.

Ovan

Žena Ovan se može činiti tvrdoglava, ali samo oni koji su s njom u braku shvaćaju da uz sebe imaju pravo blago. Da, može biti uporna, no ta osobina ne ističe se među mnoštvom drugih koje je čine izvrsnom suprugom. Uvijek će težiti ka tome da bude lijepa i dobro izgleda. Istodobno će se odlično brinuti o kući, obitelji, mužu, djeci… I da, imat će vremena za sve. To je žena Ovan.

Možda će vas zanimati:

Za ova 3 znaka druga polovina 2023. znači velike promjene!

Ovi horoskopski znakovi obožavaju novac, to im je na prvom mjestu!

Najmanje ocijenjene kao supruge su sljedeće dame Zodijaka:

Škorpija

Izuzetno atraktivna, nevjerojatno pametna i lijepa mlada dama, ali dobila je manje povoljne ocjene kao supruga među znakovima Zodijaka. Brak sa Škorpijom može biti izvanredan dok traje strast i zaljubljenost. No, koliko to može trajati? Kada se strasti počnu smirivati, Škorpija bi mogla potražiti nešto novo, jer se hrani strašću i uzbuđenjem. To je njen gorivo.

Riba

Slično kao i Škorpija. Vrlo lijepa i ugodna žena koja jednostavno ode kada stvari nisu onakve kakve bi željela. Koliko je osjetljiva, toliko može biti i hladnokrvna. Na neki način, ide iz krajnosti u krajnost. Teško pronalazi ravnotežu. Koliko god se trudila biti izvrsna supruga, nešto drugo (ili netko drugi) lako može skrenuti njezinu pažnju.