ZanimljivostiŽivot

Sjećate se čuvene Nikite? Evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Poznata ličnost Pita Vilson postala je globalno prepoznatljiva kroz ulogu u seriji “Nikita”, a njen izražen seksepil privlačio je pažnju kako muškaraca tako i žena. Pre dve decenije, obišla je svet slika na kojoj joj se smeška čak i Vladimir Putin, dok se priča da ju je Anđelina Džoli strastveno poljubila.

“Zbog tebe sam čak i ja prešla na plavu kosu”, poručuje joj jedna obožavateljka danas, iako se glumica sada neodoljivo razlikuje od nekadašnje zvezde akcionih trilera.

U seriji koja je očaravala gledatelje, Pita je tumačila ulogu tajne agentkinje koja se uspešno suprotstavlja muškarcima, ali i vešto ih zavodi. U periodu od 1997. do 2001. godine, “Nikita” je postigla veliki uspeh.

Foto: Instagram

Nakon toga, Pita se vratila u svoju rodnu Australiju, gdje je u vezi s rediteljem Demijanom Herisom dobila sina Marloua.

Neko vrijeme je snimala filmove u Australiji, da bi kasnije odlučila posvetiti se dizajnu i kreirala vlastitu kolekciju donjeg rublja. Povremeno se vraća filmskoj industriji, prvenstveno kroz dokumentarce.

Foto: Instagram

Volim indijsku filozofiju, rado putuje te na Instagramu dijeli slike na kojima pozira u potpuno prirodnom izdanju, bez šminke i filtera. Obožavatelji je i dalje pamte i pitaju se hoće li se ikada ponovno vratiti Hollywoodu…