Horoskop

Dolazi vrijeme za njih: Ovaj astrološki znak će do kraja 2023. godine pronaći ljubav svog života

S obzirom na godišnju astrološku prognozu, nekoliko znakova može očekivati ljubavnu sreću ove godine, ali jedan se ističe kao onaj koji će vjerojatno imati najviše razloga za osmijeh.

Strelac će biti znak s najviše ljubavne sreće tijekom ove godine. Iako se često poznaje kao znak koji katkad izbjegava ozbiljne veze, 2023. bi mogla donijeti preokret. Romantična obnova – pa čak i suočavanje – čini se da su na vidiku. Magnetizam prema obožavateljima bit će posebno izražen, a Strelci će biti otvoreni za razigrane i živahne vibracije koje su pred njima. U ovoj godini, Strelci će osjetiti želju za povezivanjem s osobama koje zrače dinamikom.

Za Strelce će biti mudro iskoristiti ovo razdoblje za organiziranje što više ljubavnih sastanaka. Prosudbe, vjenčanja, osnivanje obitelji ili obnavljanje veza koja će nalikovati drugom ili trećem medenom mjesecu – sve je to na horizontu.

Možda će vas zanimati:

Ako žena radi OVIH 5 stvari na početku veze, propast je zagarantovana!

Ako muškarac radi OVIH 7 stvari, znači da je do ušiju zaljubljen u vas!

Ljeto će i ove godine donijeti uzbuđenja, zapravo, bit će idealno za odmor ili čak za romansu na daljinu. Samo pripazite na retrogradni hod Venere od 22. srpnja do 3. rujna. Mogli biste osjetiti nagonski nagon za pobunom, a istina bi mogla postati sklizak teren, stoga bi bilo dobro da ne dajete obećanja koja ne možete ispuniti.

Iako Strelac nije nužno poznat kao znak koji je najfokusiraniji na vezu, 2023. će donijeti obilje romantičnih iskustava. Bilo da se radi o vezi na daljinu, ozbiljnoj vezi koja može prerasti u zaruke ili otkrivanju nove ljubavi iza ugla, važno je da prihvatite te mogućnosti do kraja 2023. godine, kako prenosi 24sata.hr.