Zanimljivosti

Dječak hoda i razgovara s nevidljivom osobom, uporno pokazujući prema ovoj tački u kući

Priče o duhovima opstaju od davnina. Kada se spomene ta tema, prvo što nam padne na pamet su nepostojeći oblici, a mnogi ih opisuju kao zamagljene obrise ljudskog tijela. U svakoj kulturi postoje legende o njima, i vjeruje se da su duhovi duše onih koji su ostali vezani za ovu zemlju. Iako nitko ne može sa stopostotnom sigurnošću tvrditi da su stvarni, svi mi nosimo neku dozu straha, a priče o duhovima nas uvijek prožimaju jezom. Ipak, često se ističe da ih samo čiste duše mogu susresti.

Djeca znaju uplašiti svoje roditelje na različite načine. Jasno je da im je maštovitost velika, da ponekad imaju izmišljene prijatelje s kojima razgovaraju, no to se događa u dobi od četiri do pet godina, kada mogu govoriti i kada im mašta postane razvijenija. No, u videu koji je brzo postao viralan, svjedočimo dvogodišnjem dječaku koji je tek počeo govoriti i hodati, a obraća se “njemu”.

Majka po imenu Kelsey pripremala je svog malog sina za spavanje kad ga je uočila kako razgovara s nekim u kupaonici i obraća se “njemu”.

– S kim razgovaraš? – upitala je majka sina, a on je odgovorio: “S njim”.

Zatim mu je poželio laku noć, a majka mu je rekla da tu nikog nema. On je tvrdio da jest, a ona ga je poticala da joj pokaže gdje. Pokazao je prema stropu kupaonice gdje se nalazi ventilacija. Kada mu je majka rekla da tamo nema ničega, dječak je čudno pogledao i potrčao u suprotnom smjeru, dok je ona nastojala objasniti gledateljima što je on to radio proteklih dana.

Možda će vas zanimati:

Test ličnosti oblika šake: Vaš oblik šake otkriva tajne vaše osobnosti

– Priča s ventilacijom na stropu i šalje “njemu” poljupce! Strašno sam preplašena, bez pretjerivanja, ovo me zaista plaši – rekla je majka u videu.

Komentari ispod ovog videa ne prestaju dolaziti, a mnogi roditelji dijele slične situacije s vlastitom djecom i tvrde da nema slučajnosti.

– Moje dijete je unaprijed osjetilo smrt moje majke.

– Moj sin je znao da sam trudna prije nego što sam mu to rekla.

– To nije ništa neobično za djecu.

– On je premlad da bi imao imaginarnog prijatelja.

– Ovaj dječak ima neko predosjećanje, obratite pažnju na taj dio stropa – neki od komentara su bili.

Pogledajte video: