NovostiZanimljivosti

Stado ovaca upalo u staklenik i pojelo 300kg konoplje, ono što im se DESILO poslije dovešće vas DO SUZA

Izvanredan događaj zabilježen u Grčkoj – stada ovaca upala su u staklenik u blizini Almiros Volosa, gdje se uzgajala medicinska marihuana, i pojele su više od 300 kilograma tog “zelja”, što je rezultiralo neobičnim reakcijama, izvještava “Protothema”.

“Ja sam u redu, ali ovce su se bolje zabavile, bile su puno veselije”, šaljivo je izjavio vlasnik staklenika Janis Burunis, govoreći za radio Status FM 107.7 Solun.

Burunis je čak primijetio da su ovce nakon ove posebne ispaše skakale više od koza, dok je opisivao kako se ovaj incident dogodio.

“Mi smo najveći objekt za uzgoj konoplje u staklenicima u centralnoj i istočnoj Europi. Poplave su nam uništile 80 posto usjeva. Dok smo pokušavali spasiti što se dalo, iznenada smo primijetili ovce i koze kako mirno pasu u stakleniku”, rekao je on.

Pojašnjavajući situaciju, Burunis je rekao da su stada ušla u staklenik u potrazi za hranom nakon vremenskih nepogoda.

“Našle su siromašne sadnice za jelo jer je sve ostalo uništeno, a očito vole konoplju, resu i lišće jer sadrže šećer”, izjavio je.

“Problem je bio uhvatiti ih i maknuti sa farme jer im nismo ništa mogli. Ovce su skakale više od koza, što se obično ne događa. Ali s obzirom na to da su pojele oko 300 kilograma, to je razumljivo”, zaključio je Burunis.