Zanimljivosti

Ona živi na Aljasci na -31°C: U videu je pokazala gdje ide u WC, svi su ostali bez teksta

Lauren Hurst, koja živi u kolibi na Aljasci, podelila je svoje iskustvo s TikTok korisnicima, istražujući život u izolovanom dijelu svijeta gdje temperature padaju i do -31 stepeni Celzijusa. U videu je pokazala svoju pomoćnu zgradu koja služi kao toalet, ističući da nema tekuće vode ni vodovoda u njenoj kolibi.

Navela je da se pomoćna kuća nalazi na dnu njenog vrta i da nema vrata, što znači da je potpuno izložena hladnoći dok obavlja nuždu tokom zimskih meseci. Lauren je objasnila da redovno mora kopati puteljak iz snega kako bi mogla pristupiti WC-u, piše Vecernji.hr.

Unatoč hladnom vremenu, Lauren je izrazila zadovoljstvo životom na Aljasci i navikavanjem na suhu hladnoću, koja joj je podnošljivija u odnosu na vlažno vrijeme koje je doživela ranije u životu.

@explaurmore Replying to @notre781 Winter outhouse update (and potential plans to rebuild)! Haven’t had any animal encounters, it’s not as cold/uncomfortable as you might think, and all is fine & dandy out here in the interior #alaska #drycabin #cabinlife ♬ The Housebuilding Song – David Ferguson

Korisnici TikToka su reagovali na njen video, deleći svoja iskustva i komentarišući njen jedinstveni način života. Neki su podelili priče o susretima s divljim životinjama, dok su drugi izrazili divljenje Laureninom prilagodljivosti i hrabrosti u suočavanju s izazovima života na Aljasci.

“Odrastao sam na Aljasci. Najhladnije što sam lično doživio bilo je -63. Na kraju sam kuhao večeru na peći na drva sedam dana jer smo ostali bez gasa”, glasio je jedan od komentara.