Zanimljivosti

Velika pomama za kalendarima iz 1996. godine: Ako ih imate, možete zaraditi lijepe pare, evo kako

Zanimljivo otkriće da se datumi u 2024. poklapaju sa onima iz 1996. godine izazvalo je talas nostalgije među internet korisnicima. Ovo je navelo ljude da pretražuju svoje tavanice i podruma u potrazi za starim kalendarima iz 1996. godine, s nadom da bi ih mogli prodati, posebno ako su “tematski”.

Internet korisnici su dijelili svoje oduševljenje ovim otkrićem na društvenim mrežama, a neki su se čak hvalili fotografijama starih kalendara na kojima su pozirale muzičke i filmske zvijezde iz tog vremena.

“Ako imate kalendar Kajli Minog iz 1996, možete da ponovo koristiti ove godine”, objavio je obožavalac australijske umjetnice.

Objava o kalendaru zvezde TV-serije “Sam svoj majstor”, Džonatana Tejlora Tomasa, zabeležila je dva miliona pregleda:

“Svi datumi se poklapaju, tako da možete ponovo da ga okačite na zid”.

Serija je bila izuzetno popularna, a društvo mu je pratila čuvena Pamela Anderson, čiji se kalendar iz 1996. godine trenutno prodaje na internetu za 140 eura, piše NewYork Post.

Ovo otkriće je dovelo do zabavnih komentara i podsjećanja na prošlost, stvarajući priliku za nostalgične uspomene.

Primjetno je i da se ljudi interesuju za očuvane predmete iz prošlosti, poput kalendara s popularnim ličnostima iz 1996. godine, što je rezultiralo porastom potražnje za takvim predmetima na tržištu, prenosi Telegraf.rs.