Zanimljivosti

Savjeti za djevojke iz 1973. o momcima koje treba zaobići: Sportisti, lažno preplanuli, profesionalni zavodnici…

U dalekoj 1973. godini, Yugopapir je objavio savjete za djevojke koje kreću na ljetovanje, upozoravajući ih na tipove momaka koje bi trebale izbjegavati kako bi njihovo ljetovanje proteklo ugodno. Tekst je u potpunosti prenesen kako bi djevojke bile spremne na sve izazove koji ih mogu očekivati.

Kada se približava trenutak vašeg odlaska na ljetovanje, vjerojatno priželjkujete neku romansu. Ali, trebate biti oprezni jer neki mladići mogu biti neželjena društva. Evo nekoliko savjeta koje biste trebale imati na umu.

Na putu prema odredištu, možete naići na mladiće koji će vam se brzo udvarati, iako možda nisu vaš tip. Izbjegavajte otkrivanje detalja o vašem smještaju ili dogovaranje sastanaka unaprijed s takvim momcima. Ovo brzo udvaranje može biti laskavo, ali može vas i opteretiti cijelo ljetovanje. Ako prvih dana ne nađete privlačnijeg momka, uvijek se možete kasnije obratiti takvom mladiću. Međutim, budite diskretni i pazite da se ne obvezujete previše.

Horoskop
Photo by Jamez Picard on Unsplash

Budite oprezni prema previše zgodnim muškarcima, čak i onima u nekom zvaničnom položaju poput vodiča ili vozača. Iako vam takav muškarac može izazvati uzbuđenje, držite glavu hladnom i zapamtite da se takvi momci obično udvaraju svim djevojkama, prenosi pressmediabih.com.

Kada stignete na odredište, budite svjesni da vaš prvi susjed može biti prikladno društvo prvog dana, ali može postati gnjavaža ako se od njega ne možete odmaknuti. Izbjegavajte muškarce koji će se miješati u vaše ljubavne pustolovine ili postati previše pokroviteljski.

Na plaži, izbjegavajte muškarce koji nikada nemaju sitnine ili koji ne doprinose financijski. Također, pazite na muškarce koji vam mogu biti dosadni ili priglupi.

Foto: Unsplash

U večernjim satima, budite posebno oprezni. Ne vjerujte uvijek onome što vam muškarci govore u mraku, jer istina može biti iskrivljena. Budite sumnjičavi prema muškarcima koji odbijaju reći gdje su odsjeli, jer to može biti znak da imaju druge obaveze ili obitelj.

Savjetujemo vam da ne uzimate ništa suviše ozbiljno na ljetovanju i da se ne obvezujete previše. Budite oprezne i uživajte u avanturi, ali pazite na sebe i ne dopustite da vas neko razočara.