Zanimljivosti

Dame, ovo je test za vas: Izaberite omiljene štikle i saznajte kako vas doživljavaju muškarci

Koji model cipela vam pruža najviše samopouzdanja i udobnosti? Koje štikle dominiraju u vašem izboru?

To će osvijetliti vašu osobnost i kako vas muškarci percipiraju.

Foto: Printsreen/Twitter

Štikle s visokom platformom

U očima muškaraca, vi ste snažna i sposobna žena. Vide vas kao neovisnu i stabilnu osobu, ali može se dogoditi da se neki muškarci povuku zbog straha od odbijanja. Iako ste u stvarnosti nježna i ranjiva, često prikazujete ledenu masku, zaboravljajući je skinuti.

Štikle s otvorenim prstima

Muškarci vas doživljavaju kao elegantnu i sofisticiranu osobu koja ima sposobnost izvući najbolje iz drugih. Odišete srećom i uvijek težite uspjehu. Iako vas ponekad iznenade vaša buntovnost i otkačene ideje, uvijek se držite svojih životnih principa.

Špicaste salonke

Muškarci vas vide kao misterioznu ženu. Vaše ponašanje ponekad je nepredvidljivo, što ih potiče na trud kako bi vas razumjeli. Ta misterioznost ih privlači, pa uvijek imate one koji su zainteresirani za vas. Često ostavljate dojam osobe s visokim očekivanjima, pa vas pristupa samo najhrabriji, piše crnobelo.rs.

Sandale s remenčićima

Muškarci vas vide kao energičnu, veselu i pozitivnu osobu. Uvijek ste spremni za razgovor, a vaša topla energija privlači pripadnike suprotnog spola. Vaš šarm ne ostavlja nikoga ravnodušnim, pa mnogi žele ostvariti kontakt s vama.

Cipele s punom potpeticom

Za vas je udobnost na prvom mjestu, pa nikada nećete tolerirati neprijatnosti ni zbog čega ni zbog koga. Uvijek iznosite svoje mišljenje hrabro, što ponekad plaši muškarce zbog vaše samouvjerenosti. Gledaju vas kao jedinstvenu osobu koja neće biti impresionirana običnim stvarima.

Niske štikle

Muškarci vas doživljavaju kao nježnu, romantičnu i mirnu osobu. Žele se brinuti o vama i zaštititi vas. Znate kako se predstaviti u slatkom svjetlu i ostaviti dojam mirne djevojke, iako ste zapravo sposobne postići sve što poželite.