Zanimljivosti

Popularan, šarmantan i veoma zgodan: Evo kojeg je poznatog muzičara voljela Dragana Mirković prije Tonija

Poznata pjevačica Dragana Mirković godinama je bila u harmoničnom braku sa suprugom Tonijem Bjelićem, što je mnoge iznenadila vijest o njihovom razvodu.

Nakon mnogo godina zajedničkog života, par je odlučio da krene svako svojim putem, suočavajući se sa problemima koji su isplivali na površinu. Ova situacija je dovela Dragana Mirković u centar pažnje domaćih i regionalnih medija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Mnogo toga se pisalo o njenom privatnom životu, porodici, deci, sestri, ali i o njenim prošlim ljubavima, o kojima rijetko kada priča u medijima. Ipak, postoje neki detalji koji su dobro poznati javnosti, a tiču se Draganih mladalačkih dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Kao veoma mlada, Dragana je upoznala jednog veoma zgodnog mladića, Zorana Tomaševića Tomu, bubnjara benda “Ruž”, koji je bio jedan od najpopularnijih u to vrijeme. Ubrzo su se među njima javile simpatije i započeli su vezu.

Foto: Printscreen/Facebook

Iako su mnogi sumnjali u svetlu budućnost njihove veze, Dragana i Toma su ipak ostali zajedno nekoliko mjeseci, a potom su se razišli. Dragana se pojavila i u jednom spotu koji su zajedno snimili davne 1990. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Njihova veza nije dugo potrajala, a kasnije su oboje našli nove partnere. Zoran je promijenio zanimanje, oženio se, postao otac dvoje djece i uspješan poslovni čovjek, dok je Dragana nastavila svoju muzičku karijeru.