Zanimljivosti

Svi ga decenijama znaju kao Tonija Cetinskog: Ali u ličnim dokumentima se on tako ne zove

Već prvim singlom “Srce nikada ne laže”, Toni Cetinski je osvojio simpatije publike, posebno pripadnica nježnijeg spola.

Toni Cetinski, poznat kao Toni, harao je bivšom Jugoslavijom dok je bio mlad i šarmantan, iako mu u ličnim dokumentima piše Antoni. Upoznao je sadašnju suprugu, Dubravku, početkom 2013. godine na proslavi kod zajedničkog prijatelja.

Razlika od 15 godina u njihovim godinama nije im predstavljala prepreku. Vjenčali su se 2014. godine, a imali su čak tri svadbe – u Las Vegasu, Zagrebu i njenim Vinkovcima. Dubravka je u junu 2019. doživjela moždani udar, ali joj je, zahvaljujući brzoj reakciji pjevača i Hitne pomoći, život spašen.

Foto: Instagram

Dubravka se trenutno oporavlja od moždanog udara. “Ovo je već treća godina, ako ne i više. Često se umara od previše informacija ili dugog puta. Ali dobro je, sretni smo. Čovjek treba biti skroman i sretan sa onim što mu je dobri bog pružio,” rekao je ranije Cetinski, otkrivajući kako ga je Dubravka osvojila.

Foto: Instagram

Kada se osvrće na svoj brak, Toni ističe privatnost i intimnost svoje veze. “Kada čitam ili gledam na TV-u i da neko priča: ‘Mi smo se upoznali ovako’ ili ‘ili usrećila me je onako’, to mi djeluje kao da prodajemo bajke ljudima. To su naše stvari. Mi znamo što smo osjetili u tom trenutku i šta osjećamo svaki dan. Sretan sam što sam našao takvu osobu. Ona me je izvukla iz nekih mojih problema i trenutaka slabosti kad sam hteo odustati od sebe i od svega što radim. Ona je ta neka zadnja slamka spasa koja je došla kad je bog to rekao,” otkrio je Cetinski, prenosi Blic.rs.