Život

6 tajni koje čine žene neodoljivima muškarcima: Ovo su stvari koje trebate znati

Brian Fairbeck, kolumnist s portala “Your Tango”, sastavio je popis od osam stvari koje muškarci smatraju neodoljivima kod žena. Ako žena primijeni barem jednu stvar s ove liste, prema Brianu, to može privući pažnju “Gospodina Savršenog” – zauvijek.

Dobar smisao za humor: Žene koje odgovaraju na muškarčeve šale na duhovit način umjesto da se samo smiju pokazuju da su dobre sugovornice i da cijene humor svog partnera.

Foto: Unsplash

Ne opsesivnost s odjećom: Muškarci vole žene koje brinu o svom izgledu, ali koje znaju da je samopouzdanje važnije od skupih modnih dodataka.

Ne zaljubljivanje olako: Muškarci cijene žene koje čuvaju svoju privrženost za osobu koju smatraju vrijednom.

Zdravlje, ali ne i opsesija zdravljem: Muškarci vole vidjeti žene koje brinu o svom tijelu, ali ne na račun njihove prisutnosti u vezi.

Foto: Unsplash

Opraštanje povremenih glupih poteza: Žene koje mogu oprostiti muškarcima njihove povremene neoprezne izjave pokazuju da cijene partnerski odnos.

Uzvraćanje poziva: Važno je da žena odgovori na poziv ili poruku muškarca kako bi pokazala zainteresiranost.

Strastvenost: Muškarci vole žene koje su strastvene u onome što rade, što može biti neka aktivnost koja ih ispunjava.

Foto: Unsplash

Prijateljstva: Samostalnost i život izvan veze su privlačne osobine. Biti u društvu prijatelja može biti korisno i za ženu i za muškarca.

Važno je napomenuti da je ovo samo jedno mišljenje i da ne postoji univerzalni recept za osvajanje nečijeg srca. Svaki muškarac je različit i ima svoje osobne preferencije. Stoga je najvažnije biti svoj, biti iskren i pokazati stvarni interes za partnera.