Psihologija

Da li vam se na rukama dodiruju ove linije ili ne? Evo šta to govori o vama, jako će vas iznenaditi

Iako nije univerzalno prihvaćena, privlačnost i fascinacija ovom praksom ne jenjava, i dalje oduševljava i zabavlja one koji traže uvid u svoje buduće poduhvate. Počnite tako što ćete staviti ruke jednu pored druge, a zatim rotirajte dlanove kako biste pregledali linije srca na gornjem dijelu dlana.

Ako je položaj linije srca na vašoj lijevoj ruci iznad linije srca na vašoj desnoj ruci:

Jasno je da blistate u saosjećajnoj i posvećenoj naklonosti. Vaša izvanredna privlačnost dolazi u skladu s vašom sposobnošću da stvarate dragocjene trenutke sa svojim voljenima. Nažalost, čini se da su vaše romantične potrage obilježene turbulencijama. Vaše tajnovito držanje i sklonost nevinosti čine vas podložnim određenim zamkama. Bitno je biti pažljiv u prepoznavanju lažnih partnera.

Foto: Unsplash

Linija koju stvara vaša desna ruka je iznad linije koju stvara vaša lijeva ruka:

Jasno je da su vaša inteligencija i vještine logičkog zaključivanja očigledne. Vaša zadivljujuća upornost u potrazi za idealnom osobom, čak i ako to znači da ćete ih otkriti kasnije u životu, je za pohvalu. Čini se da možda imate rigidan način razmišljanja i da se borite da prihvatite različitost. Vaša potraga za zadovoljstvom je neuhvatljiva dok tražite nekoga ko savršeno odgovara vašim standardima. Bitno je prepoznati da je savršenstvo nemoguće i proširiti parametre svoje pretrage.

Foto: Unsplash

Poravnanje linija na obje ruke je savršeno:

Izvanredan aspekt vašeg karaktera leži u vašem neograničenom kapacitetu da ponudite ljubav i podršku onima koji su vam dragi. Vaš urođeni talenat za stalno prisustvo u njihovim životima pokazuje srce koje je istovremeno nježno i bez ikakve arogancije ili zle volje.

Ponekad vas je vaša nevinost odvela na krivi put, što je dovelo do značajne patnje i nevolje. Uprkos dubokoj čežnji za ljubavlju, postali ste sumnjičavi i razočarani, dovodeći u pitanje njenu autentičnost. Vaša osjetljivost ulijeva strah od budućeg bola, što vas tjera da potencijalnim partnerima pristupate s oprezom i skepticizmom.