Zanimljivosti

Pogledajte svoj palac: On će vam otkriti kakvi ste u ljubavi

Postoji drevna praksa koja tvrdi da se može otkriti karakter osobe na osnovu oblika palca na njenim rukama.

Evo kako se tumače različiti oblici:

Prva polovina palca duža od druge:

Ako je prva polovina palca duža od druge, vjeruje se da ste vrlo odani i strastveni. Kada se zaljubite, postajete vrlo posvećeni i možete postati pomalo opsjednuti tom osobom. Važnost vašeg partnera može zasjeniti druge aspekte vašeg života poput studija ili karijere. Neki bi vas mogli smatrati previše intenzivnim ili nekontrolisanim u vezi, što bi moglo plašiti vašeg partnera.

Foto: Unsplash

Prva i druga polovina palca jednake dužine:

Ako su prva i druga polovina palca jednake dužine, smatra se da ste dobri u planiranju i da imate specifičan pristup ka postizanju svojih ciljeva. U ljubavnim vezama, ostanete mirni i hladni čak i u stresnim situacijama. Vaš objektivan pristup može dovesti do sporijeg napretka u vezi, jer težite ravnoteži i pravednosti.

Foto: Unsplash

Prva polovina palca kraća od druge:

Ako je prva polovina palca kraća od druge, smatra se da ste pošteni, pouzdani i imate izuzetno dobru moć zapažanja. Prije donošenja odluka, pažljivo razmatrate sve opcije. Kada se zaljubite, obuzdate svoja osjećanja i pažljivo razmišljate o situaciji. Vaš pristup ljubavnim vezama je promišljen i oprezan, prenosi 24sata.hr.

Pogledajte video: