Zanimljivosti

Zamislite želju i izaberite jedan broj sa drveta: Evo da li će vam se želja ostvariti

Zamislite svoju želju i odaberite jedan od plodova s drveta.

Odgovor će biti ispod drveta, otkrivajući hoće li se vaša želja ostvariti.

1 .Ako imate dovoljno samopouzdanja i samouvjerenosti, vaša želja će se sigurno ostvariti jer ćete se potruditi da je pretvorite u stvarnost.

2. Vi ste energična osoba koja vjeruje u vlastitu moć stvaranja života. Spremni ste poduzeti sve korake kako biste ostvarili svoje ciljeve i želje, čak i one koje se čine nemogućim. Vjerujete da ste vi kreator svoje sudbine.

3. Navikli ste prilagođavati se okolnostima, ali ponekad propuštate priliku da utječete na svoju sudbinu. Trebate se više usredotočiti na svoje ciljeve i vjerovati u vlastite sposobnosti kako biste ostvarili ono što želite.

4. Veoma ste zahtjevna osoba prema sebi i svojoj okolini. Ne odustajete lako i čvrsto se držite svojih ciljeva. Vaša upornost će vas dovesti do ostvarenja vaše želje.

5. Vaša prirodna impulsivnost može vam ponekad smetati u ostvarivanju ciljeva. Trebate se smiriti i pažljivo razmisliti o svojim koracima. Vaša želja će se sigurno ostvariti ako se opustite i ne forsirate.

6. U životu ste veoma sretna osoba, ali ponekad vas obuzme lijenost. Kako biste ostvarili svoju želju, trebate se pokrenuti i krenuti prema njezinom ostvarenju.

7. Vaša želja će se ostvariti, ali će trebati vremena. Budite strpljivi i uporni.

8 .Čini se da ste stalno fokusirani na svoju želju. Pustite je malo iz svog uma i vidjet ćete da će se ostvariti brže nego što očekujete.

9. Vaša želja će se uskoro ostvariti, ali postoji šansa da se nakon toga zapitate je li vam zaista potrebna.

10. Budite skromniji u svojim željama. Možda tražite previše? Zamolite Univerzum za nešto jednostavnije i vidjet ćete da će se to obavezno ostvariti.

11. Vaša želja još uvijek nije ostvarena jer niste uložili dovoljno truda u njezino ostvarenje.

12. Vaša želja je gotovo ostvarena!