Zanimljivosti

Dužina prstiju na rukama otkriva sve o muškarcu: Da li će imati novca, da li će biti zgodan u kasnijim godinama ili nije ni za šta

Ovo neobično istraživanje, koje se fokusira na dužinu domalog i kažiprsta, navodno može otkriti mnogo o tipu ličnosti muškarca.

Iako je ovo zabavan test, treba ga uzeti sa rezervom jer nije zasnovan na naučno potvrđenim činjenicama. Istraživanje koje prenosi “Tips and Tricks” sugeriše da dužina prstiju može biti indikator nivoa testosterona kod muškaraca, a samim tim i određenih osobina ličnosti.

Domali prst je duži od kažiprsta (Primjer A)

Muškarci sa dužim domalim prstom navodno su zgodni, šarmantni i lako se slažu sa svima. Ipak, oni mogu biti agresivniji i skloniji riziku. Takođe se smatra da često zarađuju više od svojih kolega s kraćim domalim prstom.

Domali prst je kraći od kažiprsta (Primjer B)

Muškarci sa kraćim domalim prstom često su puni samopouzdanja i skloni narcisoidnosti. Nemaju problema biti sami i ne vole da ih neko uznemirava. Međutim, kada je u pitanju ljubav, manje su samouvjereni i ne vole da preuzmu prvi korak ili inicijativu.

Domali prst i kažiprst iste su dužine (Primjer C)

Muškarci sa prstima iste dužine su, prema istraživanju, dobri posrednici, vrlo odani i puni ljubavi. Kod ovog tipa sve je uravnoteženo. Mirni su i čini se da sve teče glatko, kao da je sve organizovano.

Iako ovakvi testovi mogu biti zabavni, važno je zapamtiti da su ličnost i ponašanje kompleksni i da ih ne može precizno odrediti dužina prstiju. Različiti faktori, uključujući genetiku, okruženje, i lična iskustva, igraju ulogu u oblikovanju naše ličnosti.