Zanimljivosti

Ovaj trik kojim skida 10 kilograma za 7 dana svi treba da znate: Najtraženija manekenka ima najbolju dijetu svih vremena

Bela Hadid, trenutno najtraženija manekenka na svijetu, već neko vrijeme najavljuje povlačenje iz manekenskih voda zbog prezasićenosti. Ipak, do tada neumorno radi na promociji svog brenda i održavanju svog statusa u modnoj industriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Ovih dana, Bela je viđena u Kanu kako uživa u prestižnom hotelu Eden Rok. Obučena u minijaturne kupaće kostime, pokazivala je svoje savršeno tijelo, što je mnoge navelo na pitanje – koja je tajna njenog izgleda?

Bela je imala oko 63 kilograma i željela je da smrša. Nakon kombinovanja zdrave ishrane i rigoroznog vježbanja, uspjela je da dostigne 54 kilograma, koliko danas ima. Međutim, njen put nije bio lak, piše stil.kurir.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

“Moja težina je toliko varirala. Stalno sam dobijala i gubila kilograme. Sada kada sam izuzetno mršava želim nazad svoje obline,” izjavila je Bela.

Kako bi smršala, Bela je primijenila sljedeću dijetu:

Bela je potpuno eliminisala pizzu, hamburgere i slatkiše iz svoje ishrane.Skoro je u potpunosti izbacila ugljene hidrate, dok je fokusirala ishranu na proteine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella Hadid (@ballahadid)

Primjer dnevnog jelovnika Bele Hadid

Doručak: Jaja i kobasice, bez hljeba.
Ručak: Losos i bareno povrće, uz malo smeđeg pirinča.
Užina: Celer ili orašasti plodovi.
Večera: Salata bez dresinga ili bareni kelj ili drugo bareno povrće.

Bela često konzumira zelene smutije od đumbira, koji su bogati antioksidansima i pomažu u detoksikaciji tijela.

Bela se ugledala na svoju majku, Jolandu Hadid, takođe bivšu manekenku, koja je poznata po vođenju zdravog načina života. Porodica Hadid praktikuje pravilo da ne jedu poslije 18h, što se pokazalo kao efikasno za održavanje težine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Pored zdrave ishrane, Bela je redovno vježbala, uključujući intenzivne treninge koji su pomogli da postigne i održava savršenu figuru. Bela Hadid je pokazala da kombinacija disciplinovane ishrane, pravilnog vježbanja i zdravih životnih navika može dovesti do impresivnih rezultata. Njena posvećenost i trud su inspiracija mnogima koji teže ka zdravom i uravnoteženom životu.