Zanimljivosti

Pobijedila je u muzičkom takmičenju, pa nestala bez traga: Danas izgleda brutalno, smršala je i promijenila imidž

Marija Serdar je talentovana pjevačica koju je publika upoznala prije skoro devet godina kroz takmičenje “Pinkove zvezdice”. Tada je, sa svojim anđeoskim glasom, izvodila numere Jelene Tomašević, uključujući emotivnu pjesmu “Jutro”, i dirnula mnoge gledaoce do suza.

Kao djevojčica, Marija je bila prepoznatljiva po svojoj slatkoći i bucmastom stasu. Međutim, obećala je da će raditi na svojoj fizičkoj formi, prvenstveno zbog zdravlja, a zatim i zbog publike. Tokom proteklih godina, Marija je uspjela da smršati 25 kilograma, što je dodatno istaklo njenu prirodnu ljepotu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @marija_serdar

U međuvremenu, njen život se značajno promijenio. Promijenila je školu i sada pohađa srednju školu. Uz kontinuiranu dijetu i posvećenost zdravom načinu života, Marija je postigla zapanjujuće rezultate u svom fizičkom izgledu. Pored fizičkih promjena, Marija je i dalje posvećena svom obrazovanju i planira da nakon srednje škole nastavi studije u inostranstvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @marija_serdar

Ovo su njene riječi koje opisuju njen put i planove: „S obzirom na to da je prošlo tri godine, dosta toga se promijenilo. Promijenila sam školu, sada pohađam srednju… Počela sam da držim dijetu i da mršavim, i smršala sam 25 kilograma od kako se završilo takmičenje. Prvenstveno želim da se riješim viška kilograma zbog svog zdravlja i sebe, a potom zato što sam to obećala publici, pa i iz poštovanja prema njima. Planiram da završim srednju školu i voljela bih kasnije da fakultet završim u inostranstvu.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @marija_serdar

Marijin primer je inspirativan i pokazuje koliko se upornost i posvećenost mogu isplatiti, ne samo u muzičkoj karijeri već i u ličnom razvoju i zdravlju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @marija_serdar