Život

Objavljeni prvi snimci Meline nakon razvoda od Harisa: Uhvaćena kako prolazi na crveno, bahato parkira nasred ulice, ali to nije najgore

Pjevač Haris Džinović i modna dizajnerka Melina Džinović razveli su se nakon 22 godine zajedničkog života. Njihov razvod bio je glavna tema u medijima posljednjih meseci, posebno nakon što je Haris javno iznosio detalje iz njihovog odnosa.

S druge strane, Melina je ostala suzdržana i nije komentarisala situaciju.

 

Nedavno je ekipa emisije “Paparazzo lov” snimila Melinu dok je kršila saobraćajna pravila svojim luksuznim automobilom. Prošla je kroz crveno svjetlo, a zatim se parkirala nasred ulice.

Foto: printscreen youtube/paparazzo lov

Tom prilikom je kroz prozor automobila izbacila smeće u kontejner. Dok je uživala u kafiću sa prijateljicama, njen auto je stajao na nepropisnom mjestu, ali se činilo da se Melina nije previše brinula zbog toga.

Foto: printscreen youtube/paparazzo lov

U međuvremenu, druga ekipa “Paparazzo lova” snimila je Harisa Džinovića na Dedinju, ispred njegove vile. Haris je zajedno sa sinom nešto pregledao oko automobila, a potom je njegov sin Kan izašao na ulicu obučen samo u bade mantil i razgovarao sa drugovima.

Foto: printscreen youtube/paparazzo lov
Foto: printscreen youtube/paparazzo lov

Ovi snimci dodatno su privukli pažnju javnosti na razvod poznatog para, dok se njihova privatna situacija i dalje prati sa velikim interesovanjem.