NovostiZanimljivostiŽivot

Duga ili kratka? Oblik vaše kose otkriva vaš karakter do srži!

O osobnosti pojedinca možete mnogo saznati promatrajući različite znakove, uključujući frizuru i dužinu kose.

Eksperti su podijelili svoje stavove o identifikaciji različitih osobnosti. Prilikom upoznavanja novih ljudi, obratimo pažnju na detalje koji znaju reći više nego riječi. Tu dolazi do izražaja proučavanje karaktera osobe na temelju njenog fizičkog izgleda, što je domena fiziognomista.

Fiziognomisti su istrenirani u prepoznavanju karaktera pojedinca na temelju njegovih fizičkih karakteristika, kao što su vrsta kose, oblik i veličina očiju, brade te dužina prstiju. Evo što dužina kose može otkriti o nečijem karakteru. Kratka kosa:

Foto: Unsplash

Kratka frizura otkriva samopouzdanu osobu koja zna zaštititi svoje granice i ne dopušta manipulaciju. Često, osobe s kratkom kosom posjeduju duboko usađeno samopouzdanje. Njihova kratka kosa simbolizira praktičnost, energičnost i vedrinu.

Možda će vas zanimati:

Uz ove male psihološke trikove ZAVEST ćete svakog muškarca, igrajte se njegovim umom!

Ako želite zdravu vezu ili brak, ovih 5 stvari MORATE da radite zajedno!

Kosa do ramena ili “bob” frizura: Srednje duga kosa ukazuje na brižnu osobu koja održava ravnotežu. Oni žive za trenutno zadovoljstvo i ne odgađaju stvari za kasnije. Odgovorni su i taktički, no ne dopuštaju da ih netko kontrolira ili nameće svoje ideje.

Duga kosa: Individue s dugom kosom su obično konzervativne i pažljive. Odašilju osjećaj nesigurnosti i često čekaju odobrenje drugih za svoje postupke. Duga kosa upućuje na ljude koji vole rutinu, nisu skloni eksperimentiranju i radije se drže poznatog. Po prirodi su mirni i stabilni, rijetko mijenjaju raspoloženje ili podliježu panici.