Život

Ove rečenice muškarce izluđuju, ne žele da ih čuju čak ni u šali!

Žene bi trebale biti opreznije u svojim izjavama prema partnerima, jer često svojim riječima nesvjesno izazivaju nesuglasice.

Potrebno je komunicirati… Razmislite samo trenutak o situaciji kada vaš nadređeni ili bliski prijatelj inicira ovakav dijalog s vama. U tom trenutku vaš um automatski stvara bezbroj negativnih scenarija. Ova vrsta komunikacije izaziva anksioznost. Još veći izazov može biti primiti ovakvu poruku putem telefona. Čak i kada je razgovor zaista važan, bolje je ići ravno na suštinu. Da li ti osjećaš ljubav prema meni? Trebamo biti iskreni, često žene već znaju odgovor na ovo pitanje unaprijed. Riječi same po sebi nisu uvjerljive ako djela govore suprotno. Kada muškarac izaziva sumnje svojim stavom, to može ukazivati na njegove neizvjesnosti prema vlastitim osjećanjima.

Tvojim pitanjima ga doslovno postavljate uza zid, i u tom trenutku, on definitivno ne osjeća ljubav prema vama, čak i ako je to izgovorio – stavili ste ga u neugodan položaj.

Ti me ne voliš! Bez obzira jesu li ove riječi izrečene u svađi ili kao šala, one često ne izazivaju ništa osim iritacije. Posebno će muškarci biti frustrirani ovakvom izjavom ako se trude da zadovolje svoju partnerku. Nitko ne želi da njihov trud prođe nezapaženo! Prije mene, jesi li volio nekoga tako? Zahtjev da se prisjeti prošle ljubavi i počne vas uspoređivati često ne donosi ništa pozitivno.

Možda će vas zanimati:

Ako žena radi OVIH 5 stvari na početku veze, propast je zagarantovana!

Ako muškarac radi OVIH 7 stvari, znači da je do ušiju zaljubljen u vas!

Muškarci obično ne vole razgovarati o svojim emocijama. Ako se suoče s ovim pitanjem, što ako njihov odgovor ne zadovolji vaša očekivanja? Čak i da su nekada voljeli, vjerojatno će taktički šutjeti kako ne bi povrijedili ili ponizili vas. Zašto tražiti usporedbe s prošlošću? To nema svrhu. Jesi li ikada bio nekome nevjeran?

Ova izjava može izazvati oluju negativnih emocija. Ako se nešto dogodilo, vjerojatno vam neće reći, pa je besmisleno postavljati pitanje. Ako ništa nije bilo, upit će muškarca i povrijediti ga sumnjom.