Život

Ovo je GLAVNI razlog zašto muškarac odluči da PREVARI svoju ženu!

Kao iskusni muškarac u zreloj dobi sa bogatim iskustvom kroz mnoge veze i dva neuspjela braka, imam vrijedne spoznaje o ljubavi i izazovima preljuba.

Kada se muškarac koji je u dugotrajnoj vezi ili braku počne zanimati za vezu izvan toga, često postoji zajednički razlog i ista osnova problema. No, hajde da se osvrnemo na suštinu muškarčeve prirode. Muškarci su inherentno lovci, teže borbi za ono što žele osvojiti.

Borba za hranu, materijalnu sigurnost, vlastitu sreću, partnerku, obitelj – sve to pokreće muškarce. Po prirodi su fizički snažniji i žele stvoriti osjećaj zaštite za svoje bližnje. Aspiriraju na “veličinu” u očima onih koje vole, posebno u očima svoje partnerke.

Foto: Pixbay

Ovdje se krije srž problema. Prevara se događa kada žena uskraćuje muškarcu tu temeljnu potrebu – onu koja ga čini osjećajem prihvaćenim unutar veze ili braka. Ključna potreba je da se osjeća kao muškarac. No, što to točno podrazumijeva?

Možda će vas zanimati:

Ako žena radi OVIH 5 stvari na početku veze, propast je zagarantovana!

Ako muškarac radi OVIH 7 stvari, znači da je do ušiju zaljubljen u vas!

To znači da žena mora ostaviti dojam da se on treba boriti za nju, umjesto da mu sve bude servirano na pladnju ili da se ponaša ravnodušno. Njen trud oko svog izgleda i privlačenja pažnje drugih ljudi, to će njega fascinirati. To ga motivira da bude najbolja verzija sebe.

Nikada nemojte nipodaštavati ili ismijavati njegovu muževnost ili snagu. Čak i ako nije izrazito fizički snažan, cijenite njegovu težnju da vas zaštiti. Kad uzmete ove aspekte u obzir, velika je vjerojatnost da neće osjećati potrebu razmišljati o drugim opcijama.