Zanimljivosti

Pokušala je ovako odjevena ući u avion, ali su je odmah izbacili!

Mlada manekenka i utjecajna osoba u dobi od 21 godine tvrdi da joj je onemogućeno ukrcavanje na let zbog nekonvencionalnog stajlinga.

Kine-Chan, koja također kreira sadržaj na platformi OnlyFans, pojavila se u zračnoj luci Navegantes u Brazilu odjevena poput animiranog lika.

Treba napomenuti da je bila spremna otputovati na događaj na kojem je trebala portretirati taj lik, ali nije imala dovoljno vremena za presvlačenje. Njena kombinacija sastojala se samo od crnog bikini gornjeg dijela, tirkizne perike i crnih sandala. Međutim, uposlenici su joj priopćili da je odjeća neprikladna i da ne može ući u avion, izvještava “Metro”.

Možda će vas zanimati i ovo:

Naučite čitati ljude: Govor tijela otkriva mnogo o nama, na koji način prekrštate ruke?

Test ličnosti koji otkriva sve o vama: Izaberite ženu koja vam izgleda najstarije i otkrijte važnu stvar o sebi!

Ovaj navodni incident podijelila je na TikToku, izjavivši:

“Stvarno sam uzrujana i jako sam nervozna jer sam upravo napustila aerodrom. Otišla sam na događaj na kojem sam glumila animiranog lika i nisu mi dopustili da se ukrcam zbog odjeće koju sam nosila. Rekli su da nije prikladno, nisam se mogla ukrcati i propustila sam let. Neću sada moći ići na taj događaj, a htjela sam ići direktno s aerodroma na taj event. Očito ne možete biti maskirani u zračnoj luci. Znaci to je to. Propustila sam let, izgubila novac za kartu i to je to”, rekla je.

Odjevena kao fiktivni lik Rebecca iz Netflixove animirane serije “Cyberpink:

@kinechanmaistriste

♬ som original – Kine

U seriji “Edgerunners,” Kine-Chan se navodno obukla u provokativnu odjeću prije nego što ju je, kako tvrdi, zaustavilo osiguranje zračne luke, sprečavajući je u daljnjem putovanju. Međutim, njeni sljedbenici brzo su ocijenili njen postupak kao “vulgarni” te su izjavili da pokazuje “nedostatak poštovanja prema drugima.”