Novosti

Svi ostanu u čudu kada ovaj maleni dječak skine kapu, a i vi ćete!

Kada je mali Lochlan Samples imao osam mjeseci, njegovi roditelji Kate i Caleb su znali da njihov dječak nije običan mališan… Sve zbog njegove izuzetno neobične frizure! Naime, ovaj dječačić je imao obilje svijetloplave kose koja se uvijek činila kao da je pod jakim vjetrom.

Kate je izjavila medijima da voli divlju, “neukrotivu” kosu svog sina, iako je svjesna da to nije uobičajeno. Njeno mišljenje je promijenila nakon što je dobila poruku od jedne žene na Instagramu koja ju je pitala je li njen sin oboljen od UHS sindroma, poznatog kao sindrom “nepočešljane” kose.

Možda će vas i ovo zanimati:

Koja od njih nije majka? Odgovorite na test i saznajte šta krije vaša ličnost!

Ova poruka je izazvala interes Kate, koja je odvela svog sina pedijatru. Brzo je potvrđeno da dječak zaista ima ovu rijetku genetsku abnormalnost koja uzrokuje izrazito svijetlu, meku kosu koja uvijek izgleda “nabijeno”. Stanje je toliko rijetko da je Lochlan zapravo jedan od samo 100 poznatih slučajeva širom svijeta, piše Rijekadanas.com

“Naš mališan nema drugih zdravstvenih problema. To nas je olakšalo. Ako naša beba već mora imati rijetku genetsku abnormalnost, zašto ne bi imala ovakvu ‘ludu’ kosu?”, izjavili su Samples.

Kate je također objasnila da samo povremeno češlja sinovu kosu i da nema poseban režim održavanja za njenu njegu: “Zapravo se ne sjećam kada sam mu posljednji put oprala kosu. Ne prlja se niti masni, a čak i on ne zna kada je posljednji put operao kosu. Kosa mu je meka i može se lako polomiti.”

“Moju bebu često uspoređuju sa slavnim osobama”

Kate je također podijelila kako gotovo svatko reagira na Lochlanovu kosu, a komentari su uvijek pozitivni.

“On donosi radost ljudima. Vole njegovu kosu, znatiželjni su i žele je dodirnuti. To je uvijek prvo pitanje”, kaže ova majka.

Također je dodala da svog sina naziva “malim maslačkom”, ali da ga često uspoređuju s raznim zanimljivim osobama.

Često ga uspoređuju s Donaldom Trumpom ili Borisom Johnsonom. Ljudi ga također uspoređuju s Einsteinom, a ponekad ga zovu i “beba Billyja Idola”, istaknula je Kate.