Zanimljivosti

Kako ovo nismo ranije znali, trik koji je oduševio svijet, evo kako da iskoristite i posljednju kap kečapa u boci

Mnogi se iznerviraju kada shvate da je boca kečapa pri kraju, ali nikako da istisnu te posljednje kapljice iz nje, pa često odustanu i bacaju je.

No, postoji trik za iskorištavanje i tih zadnjih kapi kečapa iz boce, a koji je pokazala tiktokerica Kejsi Riger. Njezin video brzo je postao viralan, privukavši više od 22 milijuna pregleda i 2.3 milijuna lajkova.

“OK, vidjela sam da netko ovo radi na TikToku i pomislila sam da je genijalno, pa ću probati”, rekla je na početku svog videa.

@caseyrieger or could always just buy a new bottle but 🤷‍♀️ #ketchup #heinz #lifehack ♬ original sound – Casey Rieger

“Kad želite iskoristiti i posljednju kap kečapa, većina ljudi udari dlanom o bocu”, nastavila je Riger, dodajući da postoji još jedan, bolji način. Odmaknula se korak unatrag od kamere i nastavila vrtjeti rukom u smjeru suprotnom od kazaljke na satu dok je držala okrenutu bocu kečapa.

Riger je napravila sedam takvih pokreta s bocom, a potom je pokazala svojim pratiteljima kako je ovim trikom izvukla sav sadržaj iz uskog grla boce.

“Koliko je ovo cool, zar ne? Kako je cool?” upitala je svoje pratitelje, a mnogi su priznali da nisu znali za ovaj trik. Međutim, bilo je i onih kojima je njen video bio urnebesno smiješan.

“Vjerojatno bih zaboravio provjeriti poklopac i prekratio bih svoju kuhinju kečapom”, napisao je jedan tiktoker, dok je drugi dodao: “Sigurno bih sebi iščašio rame.”

“Ne znam što sam točno očekivao… Ali ovo nisam”, napisao je treći, dok je četvrti primijetio: “Zamislite da vidite nekoga da ovo radi u restoranu.”