Zanimljivosti

Muškarci ih obožavaju: Ovih 10 odjevnih predmeta naviše vole da vide na ženama

Svega ima tu, od očekivanih haltera i brazilskih čipkastih gaćica, do košulje na kopčanje, ali i suknje koja seže gotovo do kolena. Ipak, suknja ima usku formu koja naglašava figuru.

1. Košulja
Ovaj komad odjeće je veoma praktičan, omiljen je u svijetu mode i dolazi u raznim stilskim varijacijama. Također, muškarcima se svidjela – košulja izaziva senzualnost kod čak 72 % njih.

2. Štikle
Čak 91 posto muškaraca izjavilo je da je to najseksi obuća za žene. Ipak, ako žena ne zna hodati u njima ili je potpetica previsoka, odbit će više od polovice njih.

3. Halteri
Nekada su to bili držači za hula-hupe bez elastičnih vlakana, a danas imaju više estetsku funkciju, koju obožava čak 87 % muškaraca.

4. Bijela potkošulja/majica
Radi se o jednostavnom komadu, koji na ženi voli vidjeti čak 25 posto muškaraca. Ovaj osnovni komad dio je muških kolekcija donjeg rublja, a u ženskoj varijanti zna biti i proziran.

5. Otvorena leđa
Iako je dekolte prva stvar na pameti kad je riječ o izazovnim haljinama, čak 87 % muškaraca voli vidjeti ženina leđa u nekoj atraktivnoj kreaciji. Smatraju to elegantnim, a opet seksi.

6. Helanke i trenerke
Muškarci smatraju da žena djeluje kao da se nije previše brinula o sebi i da tako izgleda u prirodnom izdanju. Osim toga, helanke ističu noge i stražnjicu, stoga je jasno zašto im se to sviđa.

7. Crvena haljina
Haljinu na ženi voli vidjeti čak 71% muškaraca, a kad je riječ o boji, idealna je ona crvena. Čak dvije trećine muškaraca voli vidjeti ženu u toj boji.

8. Brazilske gaćice
Smatra se da su im najdraže tange, ali većini se sviđaju gaćice brazilskog stila. U igri su sve, od pamučnih i šarenih do seksi čipkastih.

9. Pencil suknja
Vlada stereotip da su muškarcima najdraži minići, ali čak 60 posto preferira suknje koje su do oko 10 cm iznad koljena. To lijepo otkriva noge, ali nije pretjerano. Vole pencil kroj, odnosno onaj koji ističe siluetu tijela.

10. Uske farmerke
Ove farmerke su u modi već godinama, iako povremeno prevladavaju one široke. Ipak, skinny jeans vole i žene, ali i muškarci, očito im se piše odlična modna karijera, prenosi 24sata.hr2