Zanimljivosti

Detaljne prognoze ruske astrološkinje o kralju Čarlsu: Tek ga čeka težak period, a ovo sve najviše zabrinjava

Analiza natalne karte kralja Čarlsa III prema tumačenju ruske astrološkinje Julije Lifanove pokazuje nekoliko ključnih elemenata koji ukazuju na izazove i teške periode koji ga očekuju.

Plutonova opozicija ascendentu: Opozicija između Plutona i njegovog ascendentnog znaka Lava sugerira teške izazove vezane za zdravlje, posebno autoimune probleme. Ovaj aspekt će biti aktivan do 2026. godine, što ukazuje na moguće pogoršanje zdravstvenog stanja.

Tranziti u znaku Bika: Skupljanje planeta u znaku Bika u aprilu i maju 2024. može doneti povećanje otoka i druge zdravstvene probleme, posebno vezane za Jupiterovo delovanje na njegovo Sunce u Škorpiji.

Crni mjesec i Saturn: Veza crnog mjeseca sa Saturnom u njegovom zdravstvenom sektoru u Jarcu sugeriše moguće teške periode, uključujući operacije ili uticaj na tijelo. Ovo može ukazivati na potrebu za hemoterapijom ili čak uklanjanjem organa.

Tranzit Marsa: Mars će se kretati kroz sektor sna i tajnih aktivnosti, što može donijeti period nesanice i skrivene borbe. Ovo može biti vreme kada će se kralj pripremati da prenese deo svoje vlasti na svog sina, što sugeriše prelazni period u političkom smislu, piše stil.kurir.rs.

Ovi astrološki faktori ukazuju na izazovne periode za kralja Čarlsa III, posebno u vezi sa zdravljem i političkim situacijama. Prema prognozama, do septembra 2024. godine, postoji mogućnost da će kralj skoro potpuno preneti vlast na svog sina, princa Vilijama.