Zanimljivosti

Vaša visina određuje kakvi ste u duši: Ova tabela otkriva skrivene dijelove vaše ličnosti

Visina može mnogo otkriti o dubinama vaše ličnosti.

Jednostavan i precizan test sa vjerovatnoćom od 90 posto odredit će ko ste, zapravo.

Potrebno je samo izabrati svoju visinu i pogledati rezultat ispod:

140 – 150 cm

Vi ste pametna i visprena osoba, veliki mislilac. Vaše misli i ideje su vam najvažnije, piše uspesnazena.com. Volite razmišljati o svojim teorijama, stavovima i pogledima u tišini i samoći. Introvertni ste, slažete se sa onima koji vole da misle i da uče. Trošite mnogo vremena razmišljajući o moralu i pokušavate raditi ono što je ispravno, čak i ako se većina s vama ne slaže.

Foto: Unsplash

150 – 160 cm

Vi ste pronicljiva i filozofska osoba, jedinstvena u duhovnom smislu. Pored vas nema nikoga vama sličnog. Veoma ste intuitivni i pomalo čudni, zbog čega vas često pogrešno razumeju, što vas boli. Potreban vam je lični prostor i treba da razvijate svoju kreativnost, koja zahteva poštovanje drugih. Jasno vidite tamne i svetle strane života i veoma ste emotivni.

160 – 170 cm

Zanimljiva ste i uzbudljiva ličnost, istinoljubac i odgovorna osoba koja voli da brine o drugima. Verujete u pošten posao i lako preuzimate odgovornost. Imate dobar karakter i izazivate poverenje kod drugih ljudi. Snažni ste, komunikativni, brzi i duhoviti. Uvek imate nešto zanimljivo za ispričati drugima i voljeni ste i prihvaćeni u društvu.

Foto: Unsplash

170 – 180 cm

Sigurna ste i dominantna osoba. Veoma ste nezavisni i vaš moto je: “Uradi sama”. Oslanjate se samo na sebe i znate kako da ostanete jaki za sebe i druge ljude koje volite. Znate šta želite i ne plašite se ići u susret tome. Jedino što zahtevate od drugih je da budu iskreni prema vama. Spremni ste za istinu, piše krstarica.com.

180 – 200 cm

Veoma ste nezavisni, pronicljiva i filozofska osoba, jedinstvena u duhovnom smislu. Pored vas nema nikoga vama sličnog. Veoma ste intuitivni i pomalo čudni. Trošite mnogo vremena razmišljajući o moralu i pokušavate raditi ono što je ispravno, čak i ako se većina s vama ne slaže. Nikada se niste razočarali u vama bliske ljude, romantični ste i dobar ljubavnik/ca.