Psihologija

Ko će prvi doživjeti nesreću? Vaš odgovor otkriva duboke tajne vaše ličnosti

Nema sumnje da smo gospodari svojih tijela i duše. Mi kontrolišemo ono što mislimo, mi smo ono što radimo.

Međutim, ponekad se čini da smo izgubljeni. Ima nešto u nama što nas tjera da sumnjamo u sebe.

Nije važno koliko smo samouvjereni u tom trenutku; jednostavno treba nam drugo, objektivno mišljenje.

Ovaj test je idealan za to.

Pažljivo pogledajte ovu sliku. Možete vidjeti četiri prijatelja kako mašu jedan drugom. Međutim, svi su okruženi neposrednom opasnošću. Svi će oni doživjeti nesreću jednu ili dvije sekunde ranije ili kasnije.

Pitanje je šta mislite ko će prvi stradati? Odgovor koji odaberete govori mnogo o vama.

Trebali biste znati da ne postoji tačan ili pogrešan odgovor. Samo pogledajte sliku i odaberite jednu od opcija.

A

Vrlo ste emotivna osoba. Djelujete iscjeljujuće na sve oko sebe. Mudri ste i prijatelji vam dolaze kad god imaju problem. Zbog tih osobina možete biti i dobar vođa i izvrstan prijatelj. Znate saslušati probleme drugih i ponuditi im rješenja. Vi ste vodič, filozof i prijatelj.

Vaše sretne amajlije su crvene ruže, proljeće i vaš mobitel.

B

Ne volite ništa komplikovati. Vi ste iskrena osoba s duhovnim stilom života. Vaše odluke se temelje na logici i trenutnom stanju stvarnosti. Volite se zabavljati, ali pod svojim uslovima i unutar svojih granica. Prema vama, nema vremena za duboko udubljivanje u neke stvari. Idete s tokom i ako naiđete na neke probleme, riješit ćete te probleme i nastaviti hodati bez okretanja.

Vaša sretna amajlija su kozmetički saloni, plivanje i jesen.

C

Vi ste briljantna i visoko disciplinirana osoba. Nikada ne ostavljate poslove nedovršene. Nikada ne gledate u prošlost i volite zadržati svoju koncentraciju usmjerenu prema budućnosti. Svi vas slušaju, a vi uvijek razmišljate kako doprinijeti društvu. Mogli biste biti dobar i plodonosan političar ili vođa. Mogli biste raditi i kao novinar.

Vaše su amajlije nogomet, ljeto i mozgalice.

D

Vi ste vrlo kreativna osoba. Ne volite biti ograničeni pravilima. Vaš mozak radi na jedinstvenoj platformi, a vi uvijek nađete neka rješenja koja se smatraju izvan okvira. Uvijek donosite posebne svježe ideje na stol i uvijek pronalazite nova kreativna rješenja za probleme. Mogli biste biti dobar pjesnik, pisac, muzičar, slikar itd. Volite brzinu u životu i uvijek tražite nove načine i mogućnosti da poboljšate svoj život.

Vaše sretne amajlije su perje, zima i crvene stvari.

Leave a Reply