Psihologija

Ništa ih nije spriječilo da pokušaju izgledati kao njihovi idoli, transformacije koje će vam oduzeti dah (10 fotografija)

Pixee Fox: Jessica Rabbit

25-godišnja Pixee Fox potrošila je više od 120.000 dolara kako bi izgledala kao Jessica Rabbit. Manekenki je čak odstranjeno šest rebara kako bi kopirala nevjerojatno maleni struk seksi crtanog filma. Na svojoj GoFundMe stranici, Fox je napisala: “Moj cilj je uhvatiti pretjeranu ženstvenost prekrasnih animiranih likova poput Holly Would, Jessice Rabbit i Aurore.”

Toby Sheldon: Justin Bieber

Bieberova groznica je opasna. Pjevač i tekstopisac iz Los Angelesa Toby Sheldon (aka Tobias Strebel) potrošio je 100.000 dolara na plastične operacije kako bi izgledao kao Justin Bieber, koji je 14 godina mlađi od Sheldona. Superfan Beebs pojavio se u seriji horor priča o plastičnoj kirurgiji “Botched” gdje je podijelio isječke svog vremena provedenog u studiju za snimanje i svoju motivaciju da izgleda kao kanadska superzvijezda.
Toby Sheldon prijavljen je kao nestao nakon što je posljednji put viđen u West Hollywoodu, CA 18. kolovoza 2015. Njegovo tijelo otkriveno je u motelu 6 u dolini San Fernando 21. kolovoza 2015. Iako uzrok smrti još nije prijavljen, zakon Službenici za provođenje zakona izjavili su da je droga pronađena u sobi i nagađa se da je nedavni raskid mogao biti faktor koji je pridonio smrti nadobudne pjevačice.

Romario Dos Santos Alves: Hulk

Doduše, “The Hulk” kao slavna osoba je malo nategnut, ali ova priča je previše luda da je ne podijelimo. Čovjek u Brazilu, toliko očajan da postigne rast u svojim rukama, ubrizgao je sebi mješavinu zvanu sintol, opasnu tvar koja se koristi za izgradnju mase. Iako su njegove ruke poprimile svojstva stijena, što je onemogućavalo ubrizgavanje izravno u mjesto željene građe, 25-godišnjak je nabavio posebne igle kako bi injekcije bile moguće, što je dovelo do stanja koje je gotovo zahtijevalo amputaciju obje ruke. Zvuči malo više kao “The Thing” nego “The Hulk” u svakom slučaju…

Jordan James Parke: Kim Kardashian

23-godišnja Parke ima Instagram feed pun slika krzna, skupih torbica i selfija, baš kao i Kim Kardashian. Nakon plastične kirurgije od 150.000 dolara, lice mu je puno kolagena i botoksa… kako bi izgledao baš kao Kim K. Gospodin s Louisovim tetovažama je rekao: “Misle li da idem na prirodan izgled? Da jesam, tražio bih svoj novac natrag.”

Kitty: Jennifer Lawrence

J-Lo nije jedina koja je privukla zahvat plastične kirurgije super obožavatelja. J-Law je također učinio. Godine 2014. Kitty, 30-godišnja Teksašanka, potrošila je 25.000 dolara kako bi izgledala kao Jennifer Lawrence.

Kelly Chandler: Jennifer Aniston

Kao i svaki agent osiguranja u Austinu u Teksasu, 27-godišnja mama Kelly Chandler nastojala je natjerati svog supruga da požali svoj život tako što je napravila plastičnu operaciju kako bi izgledala kao Jennifer Aniston.

Crystal U: Britney Spears

Rinoplastika i implantati grudi imali su smisla uredskoj djelatnici po imenu Crystal U., 24-godišnjakinji koja se odlučila podvrgnuti operaciji kako bi mogla izgledati kao Britney Spears.

Mikki Jay: Michael Jackson

Britanka Mikki Jay možda je potrošila 8.000 funti na brijanje brade, dva implantata u obrazu i dva zahvata nosa, ali barem je profitirala od toga kao prva britanska ženska glumica Michaela Jacksona! Povrat ulaganja, jesam li u pravu?

Matt i Mike Schlepp: Brad Pitt

Godine 2004., u dobi od 20 godina, blizanci Matt i Mike Shlepp odlučili su da je operacija potpuno vrijedna 15.000 eura ako to znači da će izgledati kao Brad Pitt.

Jennifer Lopez: Jennifer Lopez

J-Lo, upoznaj J-Lo. Kako bi stvarno odglumila činjenicu da ima isto ime kao pjevačica, kolumbijska tinejdžerka Jennifer Lopez (i njezina starija sestra Karen) dobila je filere za stražnjicu, implantate grudi i liposukciju kako bi izgledala kao “pravi” J- lo.

Leave a Reply