Psihologija

Evo kako se oblaće sretni ljudi, poštuju samo ova 3 pravila!

Sretni ljudi biraju svoj poseban stil odijevanja, a oduševit će vas kada saznate koja tri načela poštuju!

Mnoge žene, ali i mnogi muškarci, često legnu ili ustaju s razmišljanjem o tome što će obući za nadolazeći dan. Ako imaju poseban događaj, to ih dodatno opterećuje, možda čak i ne shvaćaju koliko im to oduzima energije. Jeste li se ikada zapitali kako se oblače srećni ljudi?

Naime, među najsretnijim zemljama na svijetu nalaze se Finska, Holandija, Švedska, Norveška, Švicarska, Danska, a znate li što im je zajedničko? Jednostavnost u načinu života, ali posebno u načinu odijevanja!

Njih ne zanima što “Vogue” preporučuje za ovu sezonu. Odijevaju se u onome u čemu se osjećaju ugodno. Farmerke i obične majice, tenisice i duksevi. U Danskoj na prvi pogled nećete znati tko je dječak, a tko djevojčica. Svi nose izuzetno jednostavnu odjeću, udobnu i pamučnu. Bitno je da se druže, slobodno kreću i ne osjećaju ograničenja.

Šveđanke se ne opterećuju suknjama, ne nose potpetice visoke 10 cm na posao, a da ne govorimo o obveznom šminkanju. Šveđani su sretni unatoč tome što njihove žene ne izgledaju kao manekenke.

Možda će vas zanimati:

Znate li za šta služi treća pregrada na veš mašini? Mnogi ne znaju!

Evo šta znači znak “leptir” na veš mašini

Ovo je jasan dokaz da sreća uopće ne ovisi o tome nosite li markiranu odjeću, imate li najnoviju torbicu ili markirani mobilni telefon.

Njihova tri glavna pravila oblačenja su:

1. Nose boje koje vole i ne slijepo prate trendove.

2. Bez straha riziciraju. Ne opterećuju se odjevnim kombinacijama, često biraju nekonvencionalne komade ili, s druge strane, odabiru jednostavne komade. Tuđi komentari ih ne zanimaju.

3. Odjeća koju obuku mora biti udobna. Biraju materijale koji prijaju njihovoj koži i izbjegavaju uske hlače.

S druge strane, zemlje u kojima je moda izuzetno važna, poput Francuske, Italije i Španjolske, nalaze se niže na listi najradnijih država. Može se reći da njihovi stanovnici više brinu o vanjskom izgledu nego o onome što se nalazi u njihovim srcima.