Psihologija

Pogledajte fotografiju i izaberite konja koji vam je najljepši: Vaš izbor otkriva šta tražite i hoćete li to uskoro dobiti

Ove slike i njihove poruke pomažu vam da prepoznate svoje potrebe i izazove te vam daju savjete kako se nositi s njima.

Dopustite svojoj intuiciji da vas vodi i otkrijte što vas čeka u bliskoj budućnosti.

Divlji konj u raskošnom krajoliku

Ako ste odabrali divljeg konja, tražite mir i udobnost, ali osjećate prepreku ispred sebe. Suočite se s njom odmah, jer stvari često nisu onakve kakvima se čine. Djelujte odmah!

Ljepota i estetika

Ako ste izabrali ovog konja, volite ljepotu i estetiku. Iako uživate u finim stvarima, pazite da ne zastrašite ljude svojim strogim stavovima. Pokažite razumijevanje i otvorenost prema različitim mišljenjima.

Ždrijebe
Ako ste odabrali ždrijebe, nježni ste i brižni. Ljudi vam vjeruju zbog vaše empatije. Pazite da ne zanemarite svoje potrebe dok pomažete drugima.

Konj prema zalasku sunca

Zalazak sunca simbolizira kraj. Ako ste izabrali ovu sliku, nešto u vašem životu se bliži kraju. Preuzmite inicijativu i dovedite taj period do kraja.

Dresirani sportski konj

Ako ste odabrali dresiranog konja, volite red i eleganciju. Odvažite se i prekršite neko pravilo danas. To će vam otvoriti nove mogućnosti.

Divlji pastuh u trku

Ako ste izabrali divljeg pastuha, žudite za slobodom. Suočite se s problemima umjesto da bježite od njih. Rješavanje problema donijet će vam mir.

Konj sa šeširom

Ako ste odabrali konja sa šeširom, volite zabavu i humor. Nastavite biti pozitivni, ali procijenite svaku situaciju realno.

Konj zaključan u staji

Ako ste izabrali konja u staji, žudite za kontrolom nad situacijom. Suočite se s problemom umjesto da ga zatvarate. Pronađite povoljno rješenje za sve strane.