Psihologija

Test intuicije, zamislite želju i odaberite plod: „Drvo želja“ ostvaruje sve što poželite

Zamislite želju i odaberite plod na drvetu. Vaš odabir otkriva da li će vam se želja ostvariti i što je potrebno učiniti kako biste u život privukli ono što želite.

Ovaj test temelji se na intuiciji, a uz pomoć nje lakše je doći do pravog odgovora na postavljeno pitanje. Jasno formulišite želju i zamislite krajnji rezultat. Nakon što ste se usredsredili na želju, verujte unutarnjem glasu i pažljivo pogledajte sliku.

Među numerisanim plodovima treba da izaberete onaj koji ste prvo zapazili. Vaš izbor otkriva da li će vam se želja ostvariti i šta je potrebno da učinite da biste u život privukli ono što želite.

1. Plod broj jedan:

Želja će se uskoro ostvariti. Kako vas ništa ne bi sprečilo da ostvarite ono što ste planirali, važno je da se držite svoje misli u tajnosti. Zavidne osobe bi mogle da vam nanesu štetu ako ste navikli da se hvalite postignućima.

2. Plod broj dva:

Želja će se ostvariti u roku od nekoliko meseci. Oni koji žele da ubrzaju proces neka koriste metodu vizualizacije i veruju da će sve dobro završiti.

3. Plod broj tri:

Vaša želja se neće ostvariti ako se prepustite slabostima i samo sedite i čekate. Aktivni, svrsishodni, fokusirani ljudi biće srećni ako slede jednostavno pravilo: idite prema cilju i ne bojte se privremenih poteškoća.

4. Plod broj četiri:

Zamišljeno se neće ostvariti zbog naglih životnih promena. Kako biste izbegli nevolje, važno je da pratite znakove kraj puta. To će vam pomoći da izbegnete velike probleme i neuspehe.

5. Plod broj pet:

Predviđeno će se ispuniti u roku od godinu dana. Oni koji nisu sigurni da će se snovi ostvariti, ali se potajno nadaju povoljnom ishodu, trebalo bi da se usredsrede na sve što se trenutno događa i da slušaju svoj unutrašnji glas. On će vam sigurno pokazati put koji vodi do uspeha.

6. Plod broj šest:

Želja se neće ispuniti ako se tiče sebičnih misli. Oni koji iskreno žele ispunjenje svojih najdubljih snova trebalo bi još jednom da preispitaju svoju želju i postave sebi granice kako nehotice ne bi povredili poznanike ili bliske osobe.

7. Plod broj sedam:

Želja u vezi ljubavi ili materijalnog blagostanja će se ispuniti, ali ne u skorije vrijeme. Za one koji žele da pronađu ljubav, važno je da ne propustite glasnike ljubavi. Oni koji žele financijski prosperitet trebalo bi da koriste amulete koji privlače sreću u život, prenosi atma.hr.

8. Plod broj osam:

Želja će vam se uskoro ostvariti ako pokažete velikodušnost i nesebično pomognete onima kojima je to potrebno. Dobra dela će naći odziva u Svemiru, a on će sigurno nagraditi čisto srce.

9. Plod broj devet:

Želja će se ispuniti samo ako je realna. Oni koji grade dvorce u pesku i koji su navikli da maštaju, trebalo bi malo jasnije da formulišu svoje zahteve i da budu svesni da se ništa ne može dobiti odjednom.