Život

Tajne koje čine žene neodoljivima muškarcima: 6 stvari koje trebate znati

Postoji mnogo kontradiktornih savjeta o izlascima i osvajanju nečijeg srca. Popis se nastavlja unedogled, a savjeti uključuju pretvaranje da ste nepobjedivi, ne pretvaranje da ste nepobjedivi, bivanje svoji, bivanje ljubitelj sporta, bivanje seksi, ali ipak prizemljeni. Međutim, prema kolumnisti Brianu Fairbecksu s portala “Your Tango“, postoje osam stvari koje muškarci vole i smatraju neodoljivima. Ako žena napravi barem jednu stvar s ove liste, tvrdi Brian, privući će pažnju Gospodina Savršenog – zauvijek.

Prva stvar koju bi trebala imati je dobar smisao za humor. Kada žene odgovaraju na muškarčeve šale, umjesto da se samo smiju, muškarci znaju da su napravili pravi izbor. Brian piše da žele ženu koja je zabavna sugovornica, a ne samo obožavateljica njihovog humora.

Druga stvar je da žena ne bi trebala biti opsjednuta svojim ormarom. Muškarci mogu posumnjati da ste površni ako najviše vremena, energije i novca trošite na odjeću i obuću. Brian piše da vole žene koje brinu o svom izgledu, ali koje također znaju da je privlačnost više stvar samopouzdanja nego skupih cipela.

Treća stvar koju bi trebala imati je da se ne zaljubljuje olako. Muškarci žele ženin pogled prije nego što ga dobiju. Brian piše da kad muškarci shvate da žena ima oči samo za njih, to je lijepo podsjetiti.

Četvrta stvar je da žena bude zdrava, ali ne opsjednuta zdravljem. Muškarci vole vidjeti ženu s dobrim tijelom, ali ne ako to znači da provodi više vremena u teretani nego s njima. Također, žene koje svaki dan dižu utege pomalo su zastrašujuće.

Peta stvar je da žena oprašta muškarcev povremeni glupi potez. Brian piše da vole žene koje im opraštaju krive stvari koje su rekli u neobaveznom razgovoru. Ako to nije bila rasistička ili neka idiotska primjedba, a žena se toga sjeća sljedećih mjesec dana, tada se možda neće složiti s barem 25 posto svega što bilo tko kaže.

Šesta stvar koju bi trebala imati je uzvratiti pozive. Ako ste muškarcu dali svoj broj, odgovorite na poziv ili
na poruku. Ignoriranje poruke ili poziva ostavlja dojam nezainteresiranosti ili nepristupačnosti, što može odbiti muškarca. Zato je važno uzvratiti pozive ili barem poslati poruku u kojoj se objašnjava razlog zašto se ne može izaći na sastanak ili se predlaže drugi termin.

Strastvenost je privlačna osobina koju muškarci često traže kod žena. To ne znači da se žena mora strastveno baviti sportom ili nekom drugom aktivnošću koju muškarac voli, već da ima nešto u svom životu što ju čini sretnom i ispunjenom.

Imati prijatelje također može biti privlačna osobina, jer muškarci žele žene koje su samostalne i imaju svoj život izvan veze. Biti u društvu ženskih prijatelja može biti korisno i za ženu i za muškarca, jer svatko treba vremena za sebe i svoje hobije.

Konačno, važno je naglasiti da je lista koju je sastavio Brian Fairbeck samo jedno mišljenje i da ne postoji univerzalni recept za osvajanje nečijeg srca. Svaki muškarac je drugačiji i ima različite preferencije kada su u pitanju žene. Stoga je najbolje biti svoj, biti iskren i pokazati interes za ono što muškarca zanima.