Psihologija

Šta ste prvo vidjeli, test podsvijesti koji vas čita kao otvorenu knjigu: Rezultati nepogrešivo otkrivaju vaš najveći strah

Suočavanje sa strahovima u vezi može biti nelagodno, ali i veoma korisno za prepoznavanje prepreka koje nas ometaju da doživimo ljubav na najlepši način.

Podsvijest igra veliku ulogu u tome.

Na ilustraciji na početku teksta nalazi se nekoliko simbola. Iza simbola koji vam najviše privlači pažnju krije se odgovor na pitanje koje mnoge zanima – koji je vaš najveći strah u emotivnim vezama.

Dobro pogledajte ilustraciju i odaberite simbol, a zatim pročitajte odgovore u nastavku teksta.

Oči

Rado biste se prepustili ljubavi, ali ste u konstantnom strahu da će osoba kojoj poklonite svoje srce željeti da preuzme kontrolu nad vašim životom. Možda ste u prošlosti imali takvo iskustvo, pa ste postali obazriviji. Za vas ljubav podrazumijeva i pripadanje i slobodu, a svaku vrstu kontrole doživljavate kao nepovjerenje.

Ruke

Vaše srce žudi za ljubavlju, ali se ne usuđujete da uplovite u vezu sa nekim ko ne ispunjava sve vaše kriterijume. Po prirodi ste sanjar koji veruje u ljubav za sva vremena, ali ste okruženi ljudima čije su naizgled savršene veze i brakovi doživeli krah, zbog čega je vaša vjera u ljubav donekle poljuljana.

Balon od sapunice

Vaš najveći podsvjesni strah kad je reč o ljubavi je da ćete se jednog jutra probuditi i saznati da vas je voljena osoba bez reči ostavila i nestala iz vašeg života. Po prirodi ste krhki i nježni, a ljubav doživljavate kao dar sa neba i očekujete da se osoba koju volite ponaša na isti način.

Niste spremni da se borite za „drugu polovinu“, a u isto vreme ste svjesni da su svuda oko vas osobe koje to čine bez ustručavanja. Strahujete da bi vašu voljenu osobu lako mogao zavesti neko ko je uporniji i direktniji od vas.

Figura čovjeka

Privlače vas osobe koje su komplikovane i koje je teško zavesti i osvojiti. Kada vam to pođe za rukom, javlja se zebnja da će osoba sa kojom ste u vezi izgubiti interesovanje za vas i povući se u svoj „mali svijet“ u koji nećete moći da doprijete.